- 10,210
- 8,812
- 113
Gafti herhalde hahdhdKanka o bilir işini 😃 anlamıştır ne dediğimi
Gafti herhalde hahdhdKanka o bilir işini 😃 anlamıştır ne dediğimi
Iyi parasi var ama dogru diyorYa ben kendi ablamdan biliyorum her ay saçını boyatir her ay farklı sac rengiylen görürüm onu bazen bizim eve geldiklerinde tanımıyorum bile puaha
Harbiden ha modlara etiket atıp dururdu şimdi olsaydı aslan boşboğaz kardeşimCemsin nerdeeeeeeeeeeeee
Tabi tabi ağa babası vallah onun yalancısıyım kendisi konu açmıştı benzinliği şey ettim diye 😃😃Gafti herhalde hahdhd
Yeni Kankan mi cemsinCemsin nerdeeeeeeeeeeeee
Ben daha kimseden para istemedim forumda atmak isteyen kendi attı. Babam halleder onlarıNoter için 10 bin lazım kanka var mı sende dükkanı açınca veririm diye görmeyelim başka konularda
Hasim don işine giriyor dm gelir mi hasimaG.tunde dön olmayan metin
Para olsa kadınların hoşuna giden ne tur bir is açarsan ac dost paraya para demezsin de imkan lazim onun içinIyi parasi var ama dogru diyor
Bizide şey etmesin amanTabi tabi ağa babası vallah onun yalancısıyım kendisi konu açmıştı benzinliği şey ettim diye 😃😃
Bu ciddiyetle zor kanka ikizlere takke diyemezsinBen daha kimseden para istemedim forumda atmak isteyen kendi attı. Babam halleder onları
Ben beton döktürdüm delerse sıkıntı siz dikkat edin kanka 😃😃Bizide şey etmesin aman
Aynen o konularda parayı hiç kasmıyorlar harcıyorlar . Bu iş alanları çok iyi yapabilirsenYa ben kendi ablamdan biliyorum her ay saçını boyatir her ay farklı sac rengiylen görürüm onu bazen bizim eve geldiklerinde tanımıyorum bile puaha
Yok lan o karıştıyor ya hep ortalığı etiket atıyor başkana falan ondan dedimYeni Kankan mi cemsin
Haydaa sondaj la mı😂🤣Ben beton döktürdüm delerse sıkıntı siz dikkat edin kanka 😃😃
Jojo konusuna baktım cemsin ve ahmet 2 gün ban yemişler dostHarbiden ha modlara etiket atıp dururdu şimdi olsaydı aslan boşboğaz kardeşim
Aynı zamanda hırsız hahdhdYok lan o karıştıyor ya hep ortalığı etiket atıyor başkana falan ondan dedim
Hollanda da acacam ben benim kiz beni bi gotursunde oraya 100 200 euroya yapiyorlarmis tirnakti boyaydi 🤣Para olsa kadınların hoşuna giden ne tur bir is açarsan ac dost paraya para demezsin de imkan lazim onun için
Kalpli çiçekli ayarlarız puahah 😂Hasim don işine giriyor dm gelir mi hasima
Eski kankalar Ahmet kupon tutturup cemsine para atmadı diye sanırım tam cemsin lik işJojo konusuna baktım cemsin ve ahmet 2 gün ban yemişler dost
Wiskasa ne demeli onu nasıl unutursun ulan beni gördüğü yerde banlatmak için heryere admini etiketliyor çakal ama istemsiz seviyorum bebeyi 🤣🤣Yok lan o karıştıyor ya hep ortalığı etiket atıyor başkana falan ondan dedim