Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / NBA 3 lü

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
5.60

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,177
25,990
113
La kanka bazen olur olmadık yerde öyle birşey yazıyor ki , kayıp yaşamışız örnek gelip şurda iki kelam sohbet edip kafa açacaz yırtık dondan çıkar gibi geliyor birşey diyor küfür etsen olmuyor etmesen ayrı dert yoksa kılıf olarak takmam onuda kimi ne zaman yakalayacağını iyi biliyor.
Ömrü hayatı sosyal medyada geçmiş karşına geçse nasılsın diyemez haklısın brom.
Adam değil kanka özelde sana neler der milletin içinde gelir iftira atar böyle karaktersiz kaypagin teki

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,358
9,875
113
Aynen 3 saat makyaj yapan kadınlar var sikilmadan biz uyanir yüzüme bi su doker sigara yakan insanlaeiz aramızda dağlar kadar fark var puaba
Benim arkadaşım hanımı protez tırnak bakım yeri açtı paraya para demiyor. 600 lira tırnak yapıyor. Tırnağını yaptıran kirpik taktırıyor kirpiğini taktıran bakım yaptırıyor. Para basıyor iş yeri

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,416
32,855
113
Benim arkadaşım hanımı protez tırnak bakım yeri açtı paraya para demiyor. 600 lira tırnak yapıyor. Tırnağını yaptıran kirpik taktırıyor kirpiğini taktıran bakım yaptırıyor. Para basıyor iş yeri
Ya ben kendi ablamdan biliyorum her ay saçını boyatir her ay farklı sac rengiylen görürüm onu bazen bizim eve geldiklerinde tanımıyorum bile puaha