- 10,213
- 8,816
- 113
Günaydın kankaaGunaydin beyler
Günaydın kankaaGunaydin beyler
O metings nin forumda tek yıkılmaz kale olduğunu gördüm artık erhanım bakıyorum yüz kişiden 95 kişi adamı etiket atıp rahatsız oluyorum diyor 100 bin üye varsa küçücük aklıyla yüz bin üyeyle kaynattığını zannediyor ama ne hikmetse ban falanda yemiyor demekki var bir torpili başka birisi olsa uzaya yollarlardı birşey diyemiyorumBen kararsiz değilim dost netim de bütçe yok iste olan insanlar var etrafımda çok cimriler destek olan da yok yanlış dönemde dünyaya geldik maalesef
Eyvallah kardeşim ama benim senden yana şüphelerim var dükkana pek uğrar mıydın muamma bütün işleri bana kitleyebilirdin🤣Valla senin gibi adamlar etrafımda pek yok olsa zaten çoktan ben 3 şubeyi bile açmıştım puaha
Eyvallah dost m.ö kazanmıştım en sonBol şanslar vay be gaddar Kerim in kazandığını görmek güzel. Girmeyeli birşeyler değişmiş 😀
Banane la ben benim durumumu söylüyorum sana. ben önerdim fena sarar dedim izlersen izle. Çok heyecanlı filmler ss almıştım hepsi duruyor fotolarda 2-3 yıldır 😂Kanka izleyeceğim varsa da suan soğudum valla yarın bakacam iste puaha
Fena para var fena 😂Penti falan o tarz bi yer mi öğrenciyken kıza para verirdik gir al şurdan bir şeyler diye aq ama hayatlar böyle olurduEkli dosyayı görüntüle 903687
Bir hayal ettimde tripadvisor da erhanın kahvaltı salonuna kötü yorum geldiğiniEyvallah kardeşim ama benim senden yana şüphelerim var dükkana pek uğrar mıydın muamma bütün işleri bana kitleyebilirdin🤣
Yapılır aslında da işte böyle şeyler kademeli çalış biriktir şeklinde ilerler hazırdan gelsin de yapayım dedin mi don lastiğinden öteye gidemezsinFena para var fena 😂
Ya zaten son lafinda hani gelip beni tam çileden çıkaracak lafı yazdi adama yazdım zaten bu şekilde konusma benim damarıma basma diye derdin varsa dm den numara birak diye valla bazen ole bir ayar ediyor ki adami çok zor tutuyorum kendimi shellac ben ve metini ortak dm ye bile aldi zamanında ben adamlan 1 senedir tartışıyorum ama olmuyor metinide kafaya takmamak lazım ole bos bi adam ki gerek yokO metings nin forumda tek yıkılmaz kale olduğunu gördüm artık erhanım bakıyorum yüz kişiden 95 kişi adamı etiket atıp rahatsız oluyorum diyor 100 bin üye varsa küçücük aklıyla yüz bin üyeyle kaynattığını zannediyor ama ne hikmetse ban falanda yemiyor demekki var bir torpili başka birisi olsa uzaya yollarlardı birşey diyemiyorum
Nasilsin kardesimGünaydın kankaa
Eyvallah aga sen nasılsın iyisin umarımNasilsin kardesim
Aynen dediğin gibi olurdu valla çünkü sen çalışmayı seven adamsin puahaEyvallah kardeşim ama benim senden yana şüphelerim var dükkana pek uğrar mıydın muamma bütün işleri bana kitleyebilirdin🤣
Şaka yapmıyorum zaten ciddi çok fena para var bu kadınlarla ilgili alışveriş piyasasında. Onun başında kadın duracak ama sermaye ayarlanır daYapılır aslında da işte böyle şeyler kademeli çalış biriktir şeklinde ilerler hazırdan gelsin de yapayım dedin mi don lastiğinden öteye gidemezsin
Söz veriyorum izlicem puahaBanane la ben benim durumumu söylüyorum sana. ben önerdim fena sarar dedim izlersen izle. Çok heyecanlı filmler ss almıştım hepsi duruyor fotolarda 2-3 yıldır 😂
Azarlayıp geçeceksin yüz vermeyeceksin bu kadar net.. Erhanım günün güzel geçsin çiçeğim dikkat et.Ya zaten son lafinda hani gelip beni tam çileden çıkaracak lafı yazdi adama yazdım zaten bu şekilde konusma benim damarıma basma diye derdin varsa dm den numara birak diye valla bazen ole bir ayar ediyor ki adami çok zor tutuyorum kendimi shellac ben ve metini ortak dm ye bile aldi zamanında ben adamlan 1 senedir tartışıyorum ama olmuyor metinide kafaya takmamak lazım ole bos bi adam ki gerek yok
Kazancin bol olsun hadi bakalımEyvallah dost m.ö kazanmıştım en son
Sana en çok kazanılacak isi soylim git paran varsa kadın kuaförü ac bak 2 senede 3 tane villa alırsın puabaŞaka yapmıyorum zaten ciddi çok fena para var bu kadınlarla ilgili alışveriş piyasasında. Onun başında kadın duracak ama sermaye ayarlanır da
Öyle yerde erkek çalışmaz zaten olacak iş değilŞaka yapmıyorum zaten ciddi çok fena para var bu kadınlarla ilgili alışveriş piyasasında. Onun başında kadın duracak ama sermaye ayarlanır da
Forumun her zaman bi ferdikadiogluna ihtiyaci var cok takilmayin 😊Ya zaten son lafinda hani gelip beni tam çileden çıkaracak lafı yazdi adama yazdım zaten bu şekilde konusma benim damarıma basma diye derdin varsa dm den numara birak diye valla bazen ole bir ayar ediyor ki adami çok zor tutuyorum kendimi shellac ben ve metini ortak dm ye bile aldi zamanında ben adamlan 1 senedir tartışıyorum ama olmuyor metinide kafaya takmamak lazım ole bos bi adam ki gerek yok