Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / NBA 3 lü

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
5.60

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,419
10,673
113
Ben kararsiz değilim dost netim de bütçe yok iste olan insanlar var etrafımda çok cimriler destek olan da yok yanlış dönemde dünyaya geldik maalesef
O metings nin forumda tek yıkılmaz kale olduğunu gördüm artık erhanım bakıyorum yüz kişiden 95 kişi adamı etiket atıp rahatsız oluyorum diyor 100 bin üye varsa küçücük aklıyla yüz bin üyeyle kaynattığını zannediyor ama ne hikmetse ban falanda yemiyor demekki var bir torpili başka birisi olsa uzaya yollarlardı birşey diyemiyorum

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,423
32,865
113
O metings nin forumda tek yıkılmaz kale olduğunu gördüm artık erhanım bakıyorum yüz kişiden 95 kişi adamı etiket atıp rahatsız oluyorum diyor 100 bin üye varsa küçücük aklıyla yüz bin üyeyle kaynattığını zannediyor ama ne hikmetse ban falanda yemiyor demekki var bir torpili başka birisi olsa uzaya yollarlardı birşey diyemiyorum
Ya zaten son lafinda hani gelip beni tam çileden çıkaracak lafı yazdi adama yazdım zaten bu şekilde konusma benim damarıma basma diye derdin varsa dm den numara birak diye valla bazen ole bir ayar ediyor ki adami çok zor tutuyorum kendimi shellac ben ve metini ortak dm ye bile aldi zamanında ben adamlan 1 senedir tartışıyorum ama olmuyor metinide kafaya takmamak lazım ole bos bi adam ki gerek yok

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,358
9,875
113
Yapılır aslında da işte böyle şeyler kademeli çalış biriktir şeklinde ilerler hazırdan gelsin de yapayım dedin mi don lastiğinden öteye gidemezsin
Şaka yapmıyorum zaten ciddi çok fena para var bu kadınlarla ilgili alışveriş piyasasında. Onun başında kadın duracak ama sermaye ayarlanır da

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,419
10,673
113
Ya zaten son lafinda hani gelip beni tam çileden çıkaracak lafı yazdi adama yazdım zaten bu şekilde konusma benim damarıma basma diye derdin varsa dm den numara birak diye valla bazen ole bir ayar ediyor ki adami çok zor tutuyorum kendimi shellac ben ve metini ortak dm ye bile aldi zamanında ben adamlan 1 senedir tartışıyorum ama olmuyor metinide kafaya takmamak lazım ole bos bi adam ki gerek yok
Azarlayıp geçeceksin yüz vermeyeceksin bu kadar net.. Erhanım günün güzel geçsin çiçeğim dikkat et.

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,220
2,212
113
Forumun her zaman bi ferdikadiogluna ihtiyaci var cok takilmayin 😊