- 14,554
- 12,157
- 113
Akşama sana kupon paranı şey pardon dükkan kâr payını geçerken bırakırdım kanka 🤣Aynen dediğin gibi olurdu valla çünkü sen çalışmayı seven adamsin puaha
Akşama sana kupon paranı şey pardon dükkan kâr payını geçerken bırakırdım kanka 🤣Aynen dediğin gibi olurdu valla çünkü sen çalışmayı seven adamsin puaha
Bu forumda hala metini kaale alan var mı ya la bırakın şu capulcuyu ya kendini nimetten sanacakO metings nin forumda tek yıkılmaz kale olduğunu gördüm artık erhanım bakıyorum yüz kişiden 95 kişi adamı etiket atıp rahatsız oluyorum diyor 100 bin üye varsa küçücük aklıyla yüz bin üyeyle kaynattığını zannediyor ama ne hikmetse ban falanda yemiyor demekki var bir torpili başka birisi olsa uzaya yollarlardı birşey diyemiyorum
Eyw dost zaten ole olması lazım yoksa forum kuralları izin vermediği için bos yere ban yemiş oluruz bunada gerek yokAzarlayıp geçeceksin yüz vermeyeceksin bu kadar net.. Erhanım günün güzel geçsin çiçeğim dikkat et.
Sagol kardesim iyiyim eksik olma bi selam vereyim dedim izninle kaciyorum, günün güzel gecer insallah gorusmek uzere 😘Eyvallah aga sen nasılsın iyisin umarım
Aynı şeyden bahsediyorum kadınlarla ilgili olsun yeter ki hayatta bakımla giyimle ilgili şeylerde parayı kasmıyorlarSana en çok kazanılacak isi soylim git paran varsa kadın kuaförü ac bak 2 senede 3 tane villa alırsın puaba
He işte o yüzden olmadı bizim hayallerÖyle yerde erkek çalışmaz zaten olacak iş değil
Sat bakalım bize bi külot bi sütyen nasıl ağız var mı görelim belki melek yatırımcı buluruzAynı şeyden bahsediyorum kadınlarla ilgili olsun yeter ki hayatta bakımla giyimle ilgili şeylerde parayı kasmıyorlar
La kahkaha atacam evdekiler ne oluyor diye uyanacak yazma bole komik şeyler sabah sabah puahaAkşama sana kupon paranı şey pardon dükkan kâr payını geçerken bırakırdım kanka 🤣
Sütyen külot seçmeleri yapıyor sek Enişte adamSat bakalım bize bi külot bi sütyen nasıl ağız var mı görelim belki melek yatırımcı buluruz
La kanka bazen olur olmadık yerde öyle birşey yazıyor ki , kayıp yaşamışız örnek gelip şurda iki kelam sohbet edip kafa açacaz yırtık dondan çıkar gibi geliyor birşey diyor küfür etsen olmuyor etmesen ayrı dert yoksa kılıf olarak takmam onuda kimi ne zaman yakalayacağını iyi biliyor.Bu forumda hala metini kaale alan var mı ya la bırakın şu capulcuyu ya kendini nimetten sanacak
Havada aşk kokusu varSagol kardesim iyiyim eksik olma bi selam vereyim dedim izninle kaciyorum, günün güzel gecer insallah gorusmek uzere 😘
Kadın çamaşırı konuşuyoruz mevzu ciddi kardeşim dur şimdiSütyen külot seçmeleri yapıyor sek Enişte adam
Çapulcu mu ?Bu forumda hala metini kaale alan var mı ya la bırakın şu capulcuyu ya kendini nimetten sanacak
Sermaye bulurum ben bi ton tarla var satar babam. Satıcı ağzı yok bende ne dicem viktorya sicrıt bikinisi bunlar derimSat bakalım bize bi külot bi sütyen nasıl ağız var mı görelim belki melek yatırımcı buluruz
Aynen 3 saat makyaj yapan kadınlar var sikilmadan biz uyanir yüzüme bi su doker sigara yakan insanlaeiz aramızda dağlar kadar fark var puabaAynı şeyden bahsediyorum kadınlarla ilgili olsun yeter ki hayatta bakımla giyimle ilgili şeylerde parayı kasmıyorlar
Baba da ki sermayeyi yaş öldükten sonra kullanmanın manası yok kafayı sen tez zamanda çalıştır bizde sermaye verecek yokSermaye bulurum ben bi ton tarla var satar babam. Satıcı ağzı yok bende ne dicem viktorya sicrıt bikinisi bunlar derim
ahahahahahah seviyorum seni agam seninde günün güzel gecer insallah 😘😘Havada aşk kokusu var
Hoşgeldin bugün ne içtinArkadaşlar Valla hi yapamadim çekimi
Biri şu adama el atsın az yardımı dokunmadı forumdakilereArkadaşlar Valla hi yapamadim çekimi