- 48,058
- 15,604
- 113
Tebrik 39İlk.adimdan patlayacağımız maç buEkli dosyayı görüntüle 853332
Tebrik 39İlk.adimdan patlayacağımız maç buEkli dosyayı görüntüle 853332
Puanahahhahajshshhsjdh
Dün akşa yaptık en son. Bize ayrılan sürenin sonuna geldik kardo buraya kadarmışSaygılar dost sessizsin 1-2 gündür
Gel de para yatır şimdi bu siteye 😅😅
Pusuauuquqjwkiw ben 2k atıp 16 k çekince tek kuponda biraz zorlarina gitti heraldeGel de para yatır şimdi bu siteye 😅😅
Ben 9k zarardayim o sitede ama burdaki temsilciyi sevmiyorum o yuzden rol talep etmiyorum bide rolde artik acmak istemiyorumPusuauuquqjwkiw ben 2k atıp 16 k çekince tek kuponda biraz zorlarina gitti heralde
Şu maaşımı alayım burayı şenlendircem 15 i asgari 20si zarfda para alacagım rol acıp dagıtım yapacagım hakkını helal et Bi mactan patladık ya bügün knk ama 15i rol actırcam sana@Victorosimhen gel gel buraya da utanmadan bol şans knk yaz nasılsa adama 500 verdin ya kazanırsa 1 yarım ekmek döner alırsın.
Osimhen seni yazdım kara listeyeŞu maaşımı alayım burayı şenlendircem 15 i asgari 20si zarfda para alacagım rol acıp dagıtım yapacagım hakkını helal et Bi mactan patladık ya bügün knk ama 15i rol actırcam sana
Işin osimhene kaldıysa Allah kurtarsın dostOsimhen seni yazdım kara listeye
3 aydır 15 i gelmedi. Bu sefer kesin mi 😅🤣🤣🤣🤣Şu maaşımı alayım burayı şenlendircem 15 i asgari 20si zarfda para alacagım rol acıp dagıtım yapacagım hakkını helal et Bi mactan patladık ya bügün knk ama 15i rol actırcam sana
Buda icerde dost devam bole gün bugündür zafere adim adim yaklaşıyoruz puaha
Ne cektifimi bilsen knk bıktım vallahi son 9 gün knk la Az kaldı 20 side zardaki paramı alacagım Agustos eylül parasını knk3 aydır 15 i gelmedi. Bu sefer kesin mi 😅🤣🤣🤣🤣
Sana da rol acıtarayım hatırlat knk maaşda3 aydır 15 i gelmedi. Bu sefer kesin mi 😅🤣🤣🤣🤣
2 ay parası vermeyen 3 ayı da vermez. Tabi öyle bir para varsa. Kimseye inandırıcı gelmiyor. Umarım g.t edersin herkesi ama dümen gibiNe cektifimi bilsen knk bıktım vallahi son 9 gün knk la Az kaldı 20 side zardaki paramı alacagım Agustos eylül parasını knk
İşi bıraktım knk 6 gün oluyor zaten agostastan 14 bin eylülden 39 bin alacagım var knk tersanede calışıyorum ben. Yeni iş bulacağım şimdi bakalım knk2 ay parası vermeyen 3 ayı da vermez. Tabi öyle bir para varsa. Kimseye inandırıcı gelmiyor. Umarım g.t edersin herkesi ama dümen gibi