http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios | Kasa 500 Hedef 5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,656
8,468
113
9 gün kaldı knk yapacak bir şey yok da yeni iş lazım parayı alınca yeni işe girmem gerek bide hayırlısı bakalım knk
Sen ailenden uzakta mı yaşıyorsun şu an birader her gün nasıl geçiniyorsun harbiden bugün para kazanmışın Biraz eve iki koli yumurta bi kasa ekmek alsaydın 15ine kadar götürsün seni

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,646
16,025
113
Şu maaşımı alayım burayı şenlendircem 15 i asgari 20si zarfda para alacagım rol acıp dagıtım yapacagım hakkını helal et Bi mactan patladık ya bügün knk ama 15i rol actırcam sana
Ya senden bişey isteyen mi var, kendin pikaçu ve sana 500 er gönderiyorum diye yazdın. 300 yapıp 500 e düzenledin bile lan kumar oynamadım para lazım çektim 6-7 bin lira cebimde kalsın desen yemin ederim helal olsun derim gidip kaybetmen nedir ?

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,646
16,025
113
Sen ailenden uzakta mı yaşıyorsun şu an birader her gün nasıl geçiniyorsun harbiden bugün para kazanmışın Biraz eve iki koli yumurta bi kasa ekmek alsaydın 15ine kadar götürsün seni
Her gün 1 yumurta kırıp yerdi açlığını yatıştırırdı.😅😅

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,646
16,025
113
İlk perde 58 çıkması zaten çok ilginçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...