- 37,043
- 24,188
- 113
Barriosu unuttuk bu da tamam
Sen ailenden uzakta mı yaşıyorsun şu an birader her gün nasıl geçiniyorsun harbiden bugün para kazanmışın Biraz eve iki koli yumurta bi kasa ekmek alsaydın 15ine kadar götürsün seni9 gün kaldı knk yapacak bir şey yok da yeni iş lazım parayı alınca yeni işe girmem gerek bide hayırlısı bakalım knk
Ya senden bişey isteyen mi var, kendin pikaçu ve sana 500 er gönderiyorum diye yazdın. 300 yapıp 500 e düzenledin bile lan kumar oynamadım para lazım çektim 6-7 bin lira cebimde kalsın desen yemin ederim helal olsun derim gidip kaybetmen nedir ?Şu maaşımı alayım burayı şenlendircem 15 i asgari 20si zarfda para alacagım rol acıp dagıtım yapacagım hakkını helal et Bi mactan patladık ya bügün knk ama 15i rol actırcam sana
Her gün 1 yumurta kırıp yerdi açlığını yatıştırırdı.😅😅Sen ailenden uzakta mı yaşıyorsun şu an birader her gün nasıl geçiniyorsun harbiden bugün para kazanmışın Biraz eve iki koli yumurta bi kasa ekmek alsaydın 15ine kadar götürsün seni
Gıdaklardı en sonunda ama olsundu hiç değilse midesine protein girerdiHer gün 1 yumurta kırıp yerdi açlığını yatıştırırdı.😅😅
BanahshsjjdjfrGıdaklardı en sonunda ama olsundu hiç değilse midesine protein girerdi
Bu da gelir bence fener kemeri sıkacak bu periyot bol şans bro
Bol şans gelirse çek. 1165,35 benim kanka tebrikler
Digerler dostlar taş mi yesin yani 😂Bol şans gelirse çek. 1165,35 benim kanka tebrikler
Her adımda istediğin miktar artıyor rol sonunda tüm bakiyeye çökeceksin diye korkuyorum jdjBol şans gelirse çek. 1165,35 benim kanka tebrikler
Yakışmaz mı kanka aksjsjHer adımda istediğin miktar artıyor rol sonunda tüm bakiyeye çökeceksin diye korkuyorum jdj
Yakışmaz kanka ayıptır.Yakışmaz mı kanka aksjsj