- 31,201
- 20,737
- 113
Ulan demekki metinden de daha bonkör adamlar varmış hayattaVazgectik 100 tl den roll yaptiracaz yapabilirime 100 oldugunu bilseydik takip etmezdik hgg
Ulan demekki metinden de daha bonkör adamlar varmış hayattaVazgectik 100 tl den roll yaptiracaz yapabilirime 100 oldugunu bilseydik takip etmezdik hgg
La demin roll takip ettik adam 10 kişi dağıtım dedi bizde aha helal olsun falan diyoruz 100 lira atmış kişi başı eftyide yollamamışKim la o parliament bile 95 lira aq
Lâ osimhen bu kadar düşmez kardo 😅Eyvallah kankam herkesi kendin gibi cömert sanmakla hatayı sen yapıyorsun
Gecen de ayni şekilde denk gelmişti bana 5 kisiye 100 atmıştı ondan Konuya girip yazdim da para etmedi bu denli adamların rolü takip edilmez dost vaktinize yazık olur benden soylemesiValla ayıptır bari en azından 4 kişi 250 at sorun değil bizi listeye alma.
Osimhen Nusret te değilse şu an bisey bilmiyorumLâ osimhen bu kadar düşmez kardo 😅
7k kasa hedef 20k idi kasa 25k olunca dedik 10 kisi 500 mu geliyor acaba 5k yi fazladan bizim icin mi kazandi dedik hayal kirikligi gfgUlan demekki metinden de daha bonkör adamlar varmış hayatta
Kanka osimhen sabah 4*500 +1*1000 dağıttı 😂Lâ osimhen bu kadar düşmez kardo 😅
Roll açıp parası nasip olanlara yazıyorum kral kazanırsam dm atarım@bella kesene Bereket şöyle adam gibi adamlara destek çıkmanız beni mest ediyor helal olsun.
Verilmis sadakam varmisj ki işim vardı rolü takip etmedim7k kasa hedef 20k idi kasa 25k olunca dedik 10 kisi 500 mu geliyor acaba 5k yi fazladan bizim icin mi kazandi dedik hayal kirikligi gfg
Kim o lValla ayıptır bari en azından 4 kişi 250 at sorun değil bizi listeye alma.
Ben tanımıyorum ki adamı 250 dağıtacak diye bekliyorum. Osimhene aç diyoruz adam 25k vurmuş 500 500 roll açtırdı birilerineGecen de ayni şekilde denk gelmişti bana 5 kisiye 100 atmıştı ondan Konuya girip yazdim da para etmedi bu denli adamların rolü takip edilmez dost vaktinize yazık olur benden soylemesi
Evet sükret 😃Verilmis sadakam varmisj ki işim vardı rolü takip etmedim
Bizim attiklarimiz da bize nankörluk yapıyor hayat işte aqRoll açıp parası nasip olanlara yazıyorum kral kazanırsam dm atarım
Kesene bereket dostcan bir talebim yok bunu söylemen bile yeterli, dediğin gibi kendi parasıyla etkinlik açanlara şans tanımak daha doğru ✅Roll açıp parası nasip olanlara yazıyorum kral kazanırsam dm atarım
Sorma gari sinir oldum akşam akşam vallaKim o l
Kaç vwrdi ki7k kasa hedef 20k idi kasa 25k olunca dedik 10 kisi 500 mu geliyor acaba 5k yi fazladan bizim icin mi kazandi dedik hayal kirikligi gfg
Mardinli Arif bol şanslarin olsun kral @sinansrml63@bella dostumuz sağolsun şansını dene dedi. Basarirsak 2 rölcü seceriz
Sen konuda olsan yazardım sana dost seni o konuda vaktini cop etmene izin vermezdimVerilmis sadakam varmisj ki işim vardı rolü takip etmedim
Valla helal olsun. 1 ay konularda açım yemeğim yok deme hakkı kazandıKanka osimhen sabah 4*500 +1*1000 dağıttı 😂