- 13,745
- 11,023
- 113
Az once ki elemani diyorsan. Zmaaninda hergun para attim ona 800k vurdu6aydir 500tl atacak. 10kisi 250 atsa opun basiniza koyun demistimSorma gari sinir oldum akşam akşam valla
Az once ki elemani diyorsan. Zmaaninda hergun para attim ona 800k vurdu6aydir 500tl atacak. 10kisi 250 atsa opun basiniza koyun demistimSorma gari sinir oldum akşam akşam valla
100 yani net 93 tlKaç vwrdi ki
28 bin tl para kazanıp 10 kişiye yani 1000 tl para mı dağıttı gerçekten de 20k hedef diyip100 yani net 93 tl
Evet bi de en guzeli bana dm atmadigi icin bu sefer artik aciktiginda gelip yazmaz kurtuldum iyiki odul vermedi diye sukrediyom 😃Valla helal olsun. 1 ay konularda açım yemeğim yok deme hakkı kazandı
Kimi diyon reis bilemedim ki şimdi 93 lirayı hangi siteye atarız atomu parçalıyomAz once ki elemani diyorsan. Zmaaninda hergun para attim ona 800k vurdu6aydir 500tl atacak. 10kisi 250 atsa opun basiniza koyun demistim
Kolpa kimi diyorsun kral @sinansrml63 mi? Benim bildiğim bu forumda en eli açık olan oAz once ki elemani diyorsan. Zmaaninda hergun para attim ona 800k vurdu6aydir 500tl atacak. 10kisi 250 atsa opun basiniza koyun demistim
Ben Konuyu sonradan gördüm mulayime diyor ki snaa 1k bol bol yemek yersin tarzında birseyler söylüyor kriz gecirdim puahaValla helal olsun. 1 ay konularda açım yemeğim yok deme hakkı kazandı
Eftyi atmamış 93 lira düştü28 bin tl para kazanıp 10 kişiye yani 1000 tl para mı dağıttı gerçekten de 20k hedef diyip
hahsjdnemdmfEftyi atmamış 93 lira düştü
BlakjedKolpa kimi diyorsun kral @sinansrml63 mi? Benim bildiğim bu forumda en eli açık olan o
Tabi ki efemKolpa kimi diyorsun kral @sinansrml63 mi? Benim bildiğim bu forumda en eli açık olan o
Ben konuda rakamı dedim belki utanır atmaz diye ama atmis yinede size ders olur umarım100 yani net 93 tl
Sino daşşağını kaplamaya beton yetmez adamın dibisin, seviliyorsun kralTabi ki efem
Bol şanslar@bella dostumuz sağolsun şansını dene dedi. Basarirsak 2 rölcü seceriz
Site bile kayip olacağını bildiği için acimis sana ama sen hala ısrar ediyorsun puahaPara iade olmuş tekrar yatirdik
Maymun tşağı mı 🙄🤔Sino daşşağını kaplamaya beton yetmez adamın dibisin, seviliyorsun kral