- 7,072
- 2,274
- 113
Tam bir mal bu anl 😂😂
Tam bir mal bu anl 😂😂
ferhat abi gangplank abi sana ulaştı mı benim içinBol şansın olsun @Barrios
Sorma ya kanser etti beni 10 dakika zevk bile almadan golü yedikne olacak bu beşiktaşın hali 2500 liramızı verin ya dost
Küfre günah diyoruz amsdken son abi açım işe gidicem dedi 1000 lira attım sonra görmedim
bol şans15-20 k bandında para lazım deneyelim 2 rolcü de seçeriz ölücü olmayanlardan
Yaşananlar bunlar işte velet bizi almış eline oynuyor bakalım nasılsa bulurum reel hayatta o hep böyle klavye arkasında kalacak saniyor eğlensin bakalımHela hatırladım hatta konuda söz verdi abi yarın akşam 9 a kadar soz ödeyecem son kez sans ver falan yaptı
Askerlik benim bildiğim 6 aydır senin ne bitmez askerliğin varmış biz 1 sene yaptık izin bile kullanmadık puahhaabim öncelikle selamlar biz o konuyu gangplank abi sayesinde hallettik bende dolandırmadım aylardır askerdeyim sıkışıktım atamadım gangplank abi anladı sağolsun yardımcı oldu rica ediyorum sonunu bilmeden konunun böyle sallama lütfen diyorum hayırlı gecelerin olsun dolandırıcı kaçar ben iyi niyetle abi sıkışşığım ödeyemedim dedim ve gangplank abi anladı halletti teşekkür ederim dolandırıcı dediğin içinde biraz kırıldım ama eyvallah askeriz olmayınca olmuyor
abi sözleşmeli er olarak devam ettim görev oldukça gidiyoruz sağolasınAskerlik benim bildiğim 6 aydır senin ne bitmez askerliğin varmış biz 1 sene yaptık izin bile kullanmadık puahha
Bak milletin içinde yazıyorum bana borcun felan yok senin vereceğin paranın... Muhattap olma yazma yeterli ben senin için bir bütçe ayırdım herkesin içinde söylüyorum seni bulmazssam adam değilimf
ferhat abi gangplank abi sana ulaştı mı benim için