http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 2k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,471
41,420
113
Hela hatırladım hatta konuda söz verdi abi yarın akşam 9 a kadar soz ödeyecem son kez sans ver falan yaptı
Yaşananlar bunlar işte velet bizi almış eline oynuyor bakalım nasılsa bulurum reel hayatta o hep böyle klavye arkasında kalacak saniyor eğlensin bakalım :)

Ekli dosyalar

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,314
27,592
113
abim öncelikle selamlar biz o konuyu gangplank abi sayesinde hallettik bende dolandırmadım aylardır askerdeyim sıkışıktım atamadım gangplank abi anladı sağolsun yardımcı oldu rica ediyorum sonunu bilmeden konunun böyle sallama lütfen diyorum hayırlı gecelerin olsun dolandırıcı kaçar ben iyi niyetle abi sıkışşığım ödeyemedim dedim ve gangplank abi anladı halletti teşekkür ederim dolandırıcı dediğin içinde biraz kırıldım ama eyvallah askeriz olmayınca olmuyor
Askerlik benim bildiğim 6 aydır senin ne bitmez askerliğin varmış biz 1 sene yaptık izin bile kullanmadık puahha

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,471
41,420
113
f

ferhat abi gangplank abi sana ulaştı mı benim için
Bak milletin içinde yazıyorum bana borcun felan yok senin vereceğin paranın... Muhattap olma yazma yeterli ben senin için bir bütçe ayırdım herkesin içinde söylüyorum seni bulmazssam adam değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...