- 10,021
- 1,386
- 113
Mükemmel olay 😁Yaşananlar bunlar işte velet bizi almış eline oynuyor bakalım nasılsa bulurum reel hayatta o hep böyle klavye arkasında kalacak saniyor eğlensin bakalım![]()
Mükemmel olay 😁Yaşananlar bunlar işte velet bizi almış eline oynuyor bakalım nasılsa bulurum reel hayatta o hep böyle klavye arkasında kalacak saniyor eğlensin bakalım![]()
Abi resmi değiştirme tanıya miyim 3-4 tane Beşiktaş nicki var geçmiş olsun benden başkasına borç verirsen böyle olur abiYaşananlar bunlar işte velet bizi almış eline oynuyor bakalım nasılsa bulurum reel hayatta o hep böyle klavye arkasında kalacak saniyor eğlensin bakalım![]()
abim yok gangplank abi ben halledeceğim dedi o yüzden dedim 500 tl abi askerdeyim çözemedim çözdüğüm vakit buralarda değilim niye dellendin dolandırmadım ki seniBak milletin içinde yazıyorum bana borcun felan yok senin vereceğin paranın... Muhattap olma yazma yeterli ben senin için bir bütçe ayırdım herkesin içinde söylüyorum seni bulmazssam adam değilim
@gangplank bu karaktersiz seni kullanıyor senin haberin varmı bu olaydan bana bir ödeme yaptım mı bunun adına ?abim öncelikle selamlar biz o konuyu gangplank abi sayesinde hallettik bende dolandırmadım aylardır askerdeyim sıkışıktım atamadım gangplank abi anladı sağolsun yardımcı oldu rica ediyorum sonunu bilmeden konunun böyle sallama lütfen diyorum hayırlı gecelerin olsun dolandırıcı kaçar ben iyi niyetle abi sıkışşığım ödeyemedim dedim ve gangplank abi anladı halletti teşekkür ederim dolandırıcı dediğin içinde biraz kırıldım ama eyvallah askeriz olmayınca olmuyor
abim ne kullanması abim kendi söyledi konuda@gangplank bu karaktersiz seni kullanıyor senin haberin varmı bu olaydan bana bir ödeme yaptım mı bunun adına ?
Biz tezek diyoruz sen 2500 atıyorsun ha geçmiş olsun dostYaşananlar bunlar işte velet bizi almış eline oynuyor bakalım nasılsa bulurum reel hayatta o hep böyle klavye arkasında kalacak saniyor eğlensin bakalım![]()
Bir önceki mesajında halletti diye yazmışsın ve adama sallama demişsinabim yok gangplank abi ben halledeceğim dedi o yüzden dedim 500 tl abi askerdeyim çözemedim çözdüğüm vakit buralarda değilim niye dellendin dolandırmadım ki seni
abim hallettimi dedimBir önceki mesajında halletti diye yazmışsın ve adama sallama demişsin
Boşver dost biz nelerini gördük 6 k alıp kaçan adam öldü bizden ama delikanlı adamlardi odemeyecegim dedi bizde eyvallah dedik bu başka bir seviye ya bu çocukBiz tezek diyoruz sen 2500 atıyorsun ha geçmiş olsun dost