http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 2k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,653
4,471
113
oha son 1.30 0 sayı sürekli topu karşıya vediler loseye bak ya

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,501
5,593
113
Yaşananlar bunlar işte velet bizi almış eline oynuyor bakalım nasılsa bulurum reel hayatta o hep böyle klavye arkasında kalacak saniyor eğlensin bakalım :)
Abi resmi değiştirme tanıya miyim 3-4 tane Beşiktaş nicki var geçmiş olsun benden başkasına borç verirsen böyle olur abi :)

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Bak milletin içinde yazıyorum bana borcun felan yok senin vereceğin paranın... Muhattap olma yazma yeterli ben senin için bir bütçe ayırdım herkesin içinde söylüyorum seni bulmazssam adam değilim
abim yok gangplank abi ben halledeceğim dedi o yüzden dedim 500 tl abi askerdeyim çözemedim çözdüğüm vakit buralarda değilim niye dellendin dolandırmadım ki seni

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,471
41,420
113
abim öncelikle selamlar biz o konuyu gangplank abi sayesinde hallettik bende dolandırmadım aylardır askerdeyim sıkışıktım atamadım gangplank abi anladı sağolsun yardımcı oldu rica ediyorum sonunu bilmeden konunun böyle sallama lütfen diyorum hayırlı gecelerin olsun dolandırıcı kaçar ben iyi niyetle abi sıkışşığım ödeyemedim dedim ve gangplank abi anladı halletti teşekkür ederim dolandırıcı dediğin içinde biraz kırıldım ama eyvallah askeriz olmayınca olmuyor
@gangplank bu karaktersiz seni kullanıyor senin haberin varmı bu olaydan bana bir ödeme yaptım mı bunun adına ?

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
ben sana bi saygısızlık yapmadım param yoktu ödeyemedim abi dolandırıcı adam kaçar ben her sfeferinde durumumu belirttim küfürde etsende eyvallah dedim abimsin

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
gangplank abi halletti mi bana yazdı abi onu sordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...