http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 2k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Boşver dost biz nelerini gördük 6 k alıp kaçan adam öldü bizden ama delikanlı adamlardi odemeyecegim dedi bizde eyvallah dedik bu başka bir seviye ya bu çocuk :)
abim param yok ödeyemiyorum dedim kaç defa abi sen beni anlamıyor musun adına kötü bir şey de demedim hiç bir zaman ben neden kötü biliniyorum sana göre bu kadar

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Boşver dost biz nelerini gördük 6 k alıp kaçan adam öldü bizden ama delikanlı adamlardi odemeyecegim dedi bizde eyvallah dedik bu başka bir seviye ya bu çocuk :)
abi 500 tl ödeyemedim bana sayfa sayfa küfür ettin bir sürü değerime hemde askerdeyim gelen parayla idame ediyorum uzun sürede girmedim hesaba yanlış bir şey dediysem söyle burada ama dolandırıcılık değil abi bu alıp kaçmadım her defasında kendimi açıkladım gang plank abide dedi kiben hallederim ferhat abinle

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,457
41,417
113
abi 500 tl ödeyemedim bana sayfa sayfa küfür ettin bir sürü değerime hemde askerdeyim gelen parayla idame ediyorum uzun sürede girmedim hesaba yanlış bir şey dediysem söyle burada ama dolandırıcılık değil abi bu alıp kaçmadım her defasında kendimi açıkladım gang plank abide dedi kiben hallederim ferhat abinle
Senin kendine bictigin değer 500 TL la ben ne yaptım ayrıca sen asker felanda değilsin bizim ordumuz şanlı Ordu kansizlara yer vermezler

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,488
8,134
113
Kanka kaşar dolu forum heleki son 1 ayda kaşar sayısı arttı dikkat etmek lazım.

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Senin kendine bictigin değer 500 TL la ben ne yaptım ayrıca sen asker felanda değilsin bizim ordumuz şanlı Ordu kansizlara yer vermezler
abi ettiğin laflara bak çarşıya çıktığımda telefonu vereyim şu ettiğin laflar cidden ayıp ama keşke param olsaydı söyletmeseydim şunları

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,488
8,134
113
Kanka bu eleman hakkında birisi daha paramı aldı diye konu açmıştı 2-3 ay önce babası inşaat işçisi konuştum falan diyordu bu eleman o eleman herhalde şimdi hatırladım askerden gelmesini bekliyorum borcu almak için diyordu

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Kanka bu eleman hakkında birisi daha paramı aldı diye konu açmıştı 2-3 ay önce babası inşaat işçisi konuştum falan diyordu bu eleman o eleman herhalde şimdi hatırladım askerden gelmesini bekliyorum borcu almak için diyordu
abi yok kimseden para almadım ferhat abi dışında

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,457
41,417
113
Neyse aklınızda bulunsun konuda kapansın kimse kuruş vermesin en azından bunu meslek edinmiş belli

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
y
yani böyle bir şeyi şu an uydurduysan ayıp abi

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Neyse aklınızda bulunsun konuda kapansın kimse kuruş vermesin en azından bunu meslek edinmiş belli
abi yok öyle bir şey yemin ediyorum düşenin dostu yok ferhat abiye borcum olduğunu kaç kere herkese söyledim yalanlamadım ama yalan bir şey uydurmak beddua etmem ayıp ama cidden abiler yalan yanlış konuşmayın lütfen her konuda laf söylüyorsunuz eyvallah diyorum ezmeyin her seferinde yarın bir gün para olur olmaz empati kurun hayırlıgeceleriniz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...