- 6,796
- 1,997
- 113
geçmiş olsun abimŞaka gibi kesin geldi dediğim maç lose oldu
geçmiş olsun abimŞaka gibi kesin geldi dediğim maç lose oldu
abim param yok ödeyemiyorum dedim kaç defa abi sen beni anlamıyor musun adına kötü bir şey de demedim hiç bir zaman ben neden kötü biliniyorum sana göre bu kadarBoşver dost biz nelerini gördük 6 k alıp kaçan adam öldü bizden ama delikanlı adamlardi odemeyecegim dedi bizde eyvallah dedik bu başka bir seviye ya bu çocuk![]()
Kardeş hakkkini helal et lütfen konuyu dağıttık geçmiş olsun bunu telafi edelimŞaka gibi kesin geldi dediğim maç lose oldu
Estağfurullah abi sağlık olsun diyelimKardeş hakkkini helal et lütfen konuyu dağıttık geçmiş olsun bunu telafi edelim
abi 500 tl ödeyemedim bana sayfa sayfa küfür ettin bir sürü değerime hemde askerdeyim gelen parayla idame ediyorum uzun sürede girmedim hesaba yanlış bir şey dediysem söyle burada ama dolandırıcılık değil abi bu alıp kaçmadım her defasında kendimi açıkladım gang plank abide dedi kiben hallederim ferhat abinleBoşver dost biz nelerini gördük 6 k alıp kaçan adam öldü bizden ama delikanlı adamlardi odemeyecegim dedi bizde eyvallah dedik bu başka bir seviye ya bu çocuk![]()
Birader yanlış anlama ama sırf burda rol kavalasan bile 7 ayda ödemiş olurdun bu parayıabim param yok ödeyemiyorum dedim kaç defa abi sen beni anlamıyor musun adına kötü bir şey de demedim hiç bir zaman ben neden kötü biliniyorum sana göre bu kadar
Senin kendine bictigin değer 500 TL la ben ne yaptım ayrıca sen asker felanda değilsin bizim ordumuz şanlı Ordu kansizlara yer vermezlerabi 500 tl ödeyemedim bana sayfa sayfa küfür ettin bir sürü değerime hemde askerdeyim gelen parayla idame ediyorum uzun sürede girmedim hesaba yanlış bir şey dediysem söyle burada ama dolandırıcılık değil abi bu alıp kaçmadım her defasında kendimi açıkladım gang plank abide dedi kiben hallederim ferhat abinle
abi her daim giremedim roll oluyor 200 tl açıyorum kaybediyorum bakabilirsinBirader yanlış anlama ama sırf burda rol kavalasan bile 7 ayda ödemiş olurdun bu parayı
Kanka kaşar dolu forum heleki son 1 ayda kaşar sayısı arttı dikkat etmek lazım.Boşver dost biz nelerini gördük 6 k alıp kaçan adam öldü bizden ama delikanlı adamlardi odemeyecegim dedi bizde eyvallah dedik bu başka bir seviye ya bu çocuk![]()
abi ettiğin laflara bak çarşıya çıktığımda telefonu vereyim şu ettiğin laflar cidden ayıp ama keşke param olsaydı söyletmeseydim şunlarıSenin kendine bictigin değer 500 TL la ben ne yaptım ayrıca sen asker felanda değilsin bizim ordumuz şanlı Ordu kansizlara yer vermezler
Kumar krizi gelmiş la klasik yalanlarBirader yanlış anlama ama sırf burda rol kavalasan bile 7 ayda ödemiş olurdun bu parayı
Kanka bu eleman hakkında birisi daha paramı aldı diye konu açmıştı 2-3 ay önce babası inşaat işçisi konuştum falan diyordu bu eleman o eleman herhalde şimdi hatırladım askerden gelmesini bekliyorum borcu almak için diyorduSenin kendine bictigin değer 500 TL la ben ne yaptım ayrıca sen asker felanda değilsin bizim ordumuz şanlı Ordu kansizlara yer vermezler
Öylede kanka ne diyecen işte yemiş gibi yapıyoruzKumar krizi gelmiş la klasik yalanlar
Bana o gün söz verdiginde 3 tane rolden para aldı biride Muro başkan 500 attı ödemek istese zaten öderBirader yanlış anlama ama sırf burda rol kavalasan bile 7 ayda ödemiş olurdun bu parayı
abi yok kimseden para almadım ferhat abi dışındaKanka bu eleman hakkında birisi daha paramı aldı diye konu açmıştı 2-3 ay önce babası inşaat işçisi konuştum falan diyordu bu eleman o eleman herhalde şimdi hatırladım askerden gelmesini bekliyorum borcu almak için diyordu
Neyse aklınızda bulunsun konuda kapansın kimse kuruş vermesin en azından bunu meslek edinmiş belliKanka bu eleman hakkında birisi daha paramı aldı diye konu açmıştı 2-3 ay önce babası inşaat işçisi konuştum falan diyordu bu eleman o eleman herhalde şimdi hatırladım askerden gelmesini bekliyorum borcu almak için diyordu
yani böyle bir şeyi şu an uydurduysan ayıp abiKanka bu eleman hakkında birisi daha paramı aldı diye konu açmıştı 2-3 ay önce babası inşaat işçisi konuştum falan diyordu bu eleman o eleman herhalde şimdi hatırladım askerden gelmesini bekliyorum borcu almak için diyordu
Yani benim bir ödemem var rol acmayacagim dese kimse ses etmez ama arkadaş odemek yerine katlamak peşinde olduğu için yapacak bişey yokBana o gün söz verdiginde 3 tane rolden para aldı biride Muro başkan 500 attı ödemek istese zaten öder
Kanka blackliste ekledim bende sorun yok kimin rolünde yakalarsam gerekeni yaparım sana yapılan yanlış bize yapılmıştırNeyse aklınızda bulunsun konuda kapansın kimse kuruş vermesin en azından bunu meslek edinmiş belli
abi yok öyle bir şey yemin ediyorum düşenin dostu yok ferhat abiye borcum olduğunu kaç kere herkese söyledim yalanlamadım ama yalan bir şey uydurmak beddua etmem ayıp ama cidden abiler yalan yanlış konuşmayın lütfen her konuda laf söylüyorsunuz eyvallah diyorum ezmeyin her seferinde yarın bir gün para olur olmaz empati kurun hayırlıgeceleriniz olsunNeyse aklınızda bulunsun konuda kapansın kimse kuruş vermesin en azından bunu meslek edinmiş belli