- 28,411
- 17,321
- 113
Metin hakan senin yan hesapmisHakan varmı
Metin hakan senin yan hesapmisHakan varmı
Yok ya takıldım dost iban atın deyince zengin dedimNe oldu ben batınca zengin diyorlar abi geçen güzel olsun
Isvec maci dinlenme maci mi olir dost sence yoksa show macimi olur?Bu maçtan daha serti gelmeyecek emin ol. Görmüyon mu Sırbistanı boşa favori değiller
Sirbistanin tek rakibi abd di bugüne kadar ole bir takımı yendik almaya 3 4 oyuncusu nba den gelmis en iyi oyuncuları wagner bizim baba gibi alperinimiz var bugün jokic gibi adama istatislerde fark attı Almanya gelsin onları evlerine göndeririz Almanya yi büyük görenler daha Sırbistan takımından haberleri yok galiba bide bogdan gibi oyuncuları sakatlıktan dolayi turnuvayı bitirdiAlmanya kim daha 5 yıldır basketbol oynamayı öğrendiler ezeriz onları finali Türkiye Sırbistan
He tamam kankaYazdım çıkmamış la
Wasıl senın olsun hakan benımMetin hakan senin yan hesapmis
Artik biz degil onlar baksin bize larkin formunu yakaladı tek başına elek eder almanyayi alperene gerek bile kalmaz puahaAlmanya var hele bır bak
Alman sırp turkiye bu 3 u nerde eslesirse o mac da cok zevkli gecerSirbistanin tek rakibi abd di bugüne kadar ole bir takımı yendik almaya 3 4 oyuncusu nba den gelmis en iyi oyuncuları wagner bizim baba gibi alperinimiz var bugün jokic gibi adama istatislerde fark attı Almanya gelsin onları evlerine göndeririz Almanya yi büyük görenler daha Sırbistan takımından haberleri yok galiba bide bogdan gibi oyuncuları sakatlıktan dolayi turnuvayı bitirdi
Yok be sino şans mı var 193,5 üst aldığım maçta 3:43 varken 192 oldu öyle bitti amq 🤣🤣@fearjr1992 simdi roll yapar onu 5k yapar
NasılYok be sino şans mı var 193,5 üst aldığım maçta 3:43 varken 192 oldu öyle bitti amq 🤣🤣
Bize denk gelen şeyler işte 🥺🥺
Liste de sıkıntı var az durun eksik var@Hakan170
@murobaşkan
@Lazistan08
@wasil
@byswinger
@zeisy
dostlar bu arkadaşlar bana iban lütfen.
@Barrios kankam kesene bereket.
Bizim tek sıkıntımız benchten sayi bulamadık onu da ayarlarsak cok daha farkli seyler konusuruzArtik biz degil onlar baksin bize larkin formunu yakaladı tek başına elek eder almanyayi alperene gerek bile kalmaz puaha
Almanya yı pota altında ezeriz onlar da çok zayıf takimlar ile oynadılar ölçü maçları yok biz Sırbistan ı geçtikSirbistanin tek rakibi abd di bugüne kadar ole bir takımı yendik almaya 3 4 oyuncusu nba den gelmis en iyi oyuncuları wagner bizim baba gibi alperinimiz var bugün jokic gibi adama istatislerde fark attı Almanya gelsin onları evlerine göndeririz Almanya yi büyük görenler daha Sırbistan takımından haberleri yok galiba bide bogdan gibi oyuncuları sakatlıktan dolayi turnuvayı bitirdi
Ekleriz @qguzh4nn0 bir kişi daha Lazım kankaListe de sıkıntı var az durun eksik var
Niye benim ismim düzgün değil 🙄@Hakan170
@murobaşkan
@Lazistan08
@wasil
@byswinger
@zeisy
dostlar bu arkadaşlar bana iban lütfen.
@Barrios kankam kesene bereket.
Kesene bereket dost @Barrios@Hakan170
@murobaşkan
@Lazistan08
@wasil