- 11,451
- 16,018
- 113
Zor Yener abartmayın Almanları denk güçdeyizAlmanya Yener Türkiyeyi eslesirse
Zor Yener abartmayın Almanları denk güçdeyizAlmanya Yener Türkiyeyi eslesirse
Çok inanarak oynuyorlar. Ama şu var. Dış atışlardan çok katkı aldık bu akşamYolun sonu şampiyonluk gibi en kötü final oynar bizimkiler
Almanlar la da bu mac gibi oynarsak alırızZor Yener abartmayın Almanları denk güçdeyiz
Belli olmazZor Yener abartmayın Almanları denk güçdeyiz
Seçilir secilmeyiz kesene bereket güzel düşünce daim olsun8x 250
@fearjr1992 dağıtım yapacak konudan seçip ayrıca özelden ulaşacağım dar gün dostları var.
2 pozisyonda bizi bitiriyorlardi hakemler birde hakemmi hataliymisSirplar instagramda ağlıyor hakemleri suçluyorlar utanmadan
Ooo @fearjr1992 babaaaa8x 250
@fearjr1992 dağıtım yapacak konudan seçip ayrıca özelden ulaşacağım dar gün dostları var.
Ayaklarıda sana kemıklıDevenin kafası sana
Tüm maçlarda dış atışlar iyiydi aslında. Bizim takım gerçekten çok sağlam final bence Sırbistan Türkiye olacak yine bunlar gelecekÇok inanarak oynuyorlar. Ama şu var. Dış atışlardan çok katkı aldık bu akşam
Hakan varmı8x 250
Suan turkiyeyi yenebilecek takim görmüyorum sirbistan almanyadan kat kat iyi ve tecrübeli takim bu takimi yenen bir takim karşısına çıkabilecek her takımı alt ederler larkin ve alperen çok ayrı boyuta taşımış takimiAlmanya Yener Türkiyeyi eslesirse
Su an en büyük 3 favoriden biriyiz kanka Almanya ve Sırbistan hakem desteği de alıyorlar ve iyi takımlar inşallah final yada yarı finalde yine aynı bu oyunu oynarız2 pozisyonda bizi bitiriyorlardi hakemler birde hakemmi hataliymis
Sen de bi Yener diyon bi belli olmaz diyosun yorumlar tutarsızBelli olmaz
VarHakan varmı
@wasil ne diyor bu tamammiAyaklarıda sana kemıklı
Alman kime duserse finale bi etki edebilir ama bence almanya sırp türkiye final maclarindan once eslesmezTüm maçlarda dış atışlar iyiydi aslında. Bizim takım gerçekten çok sağlam final bence Sırbistan Türkiye olacak yine bunlar gelecek
Turnuva geneli en iyi ikinci takımız dis sutlarda bu maçtan beraber 1 olduk galibaÇok inanarak oynuyorlar. Ama şu var. Dış atışlardan çok katkı aldık bu akşam
Bu ay 20 k tamamladı