Sen yenemez dedin kararsız kaldımSen de bi Yener diyon bi belli olmaz diyosun yorumlar tutarsız
Sen yenemez dedin kararsız kaldımSen de bi Yener diyon bi belli olmaz diyosun yorumlar tutarsız
Saygılar dost valla çalışıyorum ya aylığı alana kadar foruma girmeyeceğim@Beşiktaş sesin çıkmıyor dost senin yaşadığın durumu bende bugün yaşadım puaha
Bu mactan sonra hakem desteğini bizde alirizSu an en büyük 3 favoriden biriyiz kanka Almanya ve Sırbistan hakem desteği de alıyorlar ve iyi takımlar inşallah final yada yarı finalde yine aynı bu oyunu oynarız
Bol şans dost maşallah kupon rakamları göz dolduruyor sevindim senin adınaHiçbir fikrim yok sallamasyon yaptımEkli dosyayı görüntüle 837312
İş bir yerden sonra sertleşecektir. Bu kadar kolay dış atışa pozisyon bulamazsinTüm maçlarda dış atışlar iyiydi aslında. Bizim takım gerçekten çok sağlam final bence Sırbistan Türkiye olacak yine bunlar gelecek
Oo hosgeldin dost özletme kendini aylığı bosver gelir gider bari muhabbetimiz soğumasın burdaSaygılar dost valla çalışıyorum ya aylığı alana kadar foruma girmeyeceğim![]()
Uğraşamam onunla blender meto@wasil ne diyor bu tamammi
Almanya kim daha 5 yıldır basketbol oynamayı öğrendiler ezeriz onları finali Türkiye SırbistanSuan turkiyeyi yenebilecek takim görmüyorum sirbistan almanyadan kat kat iyi ve tecrübeli takim bu takimi yenen bir takim karşısına çıkabilecek her takımı alt ederler larkin ve alperen çok ayrı boyuta taşımış takimi
Adamsın dost bas tacisinOo hosgeldin dost özletme kendini aylığı bosver gelir gider bari muhabbetimiz soğumasın burda
Tesekkurler dost@Hakan170
@murobaşkan
@Lazistan08
@wasil
@byswinger
@zeisy
dostlar bu arkadaşlar bana iban lütfen.
@Barrios kankam kesene bereket.
Bu maçtan daha serti gelmeyecek emin ol. Görmüyon mu Sırbistanı boşa favori değillerİş bir yerden sonra sertleşecektir. Bu kadar kolay dış atışa pozisyon bulamazsin
Vay zangin dost@Hakan170
@murobaşkan
@Lazistan08
@wasil
@byswinger
@zeisy
Oğuz abi nerde la@Hakan170
@murobaşkan
@Lazistan08
@wasil
@byswinger
@zeisy
Almanya var hele bır bakSuan turkiyeyi yenebilecek takim görmüyorum sirbistan almanyadan kat kat iyi ve tecrübeli takim bu takimi yenen bir takim karşısına çıkabilecek her takımı alt ederler larkin ve alperen çok ayrı boyuta taşımış takimi
Ona özelOğuz abi nerde la
Ne oldu ben batınca zengin diyorlar abi geçen güzel olsunVay zangin dost![]()
Nerde ulan bu adalet@Hakan170
@murobaşkan
@Lazistan08
@wasil
@byswinger
@zeisy
Yazdım çıkmamış laOğuz abi nerde la