- 13,350
- 23,297
- 113
Eyvallah ✋
Eyvallah ✋
Tebrikler dostum @BarriosHiçbir fikrim yok sallamasyon yaptımEkli dosyayı görüntüle 837312
Adamlarin kadro suan en iyiler hepsi cok iyi 1 2 si olsa neyseValla yeterki bu şekilde oynasınlar ama abd çok farklı seviye adamları yenmek imkansıza yakın resmen
1 den 2 ye geçtik sukur çünkü bizim listede ilk sırada olan adam bizi 1 e neden katti diye düşündüm yala Türkiye maçıyla sevindik listeyi görünce hüzne kapıldık puahahUlan beynim yandı sen bana at
Adamlar king la o takımı yenmek için alperen jokic gibi Avrupa karmasi çıkarmak lazım karşılarına anca o şekilde oynariz jokic alperen Wagner markennen gibi oyuncuların olması lazımAdamlarin kadro suan en iyiler hepsi cok iyi 1 2 si olsa neyse![]()
Sen helal etDostlar benim.durum ortada eksik olan vardır illa ama gücüm bu kadar hakkınızı helal edin
TebriklerDostlar benim.durum ortada eksik olan vardır illa ama gücüm bu kadar hakkınızı helal edin
Bogdan i felan da katAdamlar king la o takımı yenmek için alperen jokic gibi Avrupa karmasi çıkarmak lazım karşılarına anca o şekilde oynariz jokic alperen Wagner markennen gibi oyuncuların olması lazım
Daha var da ben suan daha ağır basan oyuncuları saydım hepsi suan takımlarının superstarlari daha bogdan o seviyeye ulasamadi zaten ulaşamazdaBogdan i felan da kat![]()
Dediğim gibi gözü olanın iki gözü çııksınDostlar benim.durum ortada eksik olan vardır illa ama gücüm bu kadar hakkınızı helal edin
Almanya ceyrek bahsi gelirmi dost rollerde her gecen gün benden kötüye gidiyorsunuz benim son 2 rolun win oldu puahahEyvallah ✋
Kategorimiz belli oldu2 kategori değiliz sikinti yok dost
Kesene bereket fazlasını bile yaptın ödül alanlar roll açın takip edelim haydiDostlar benim.durum ortada eksik olan vardır illa ama gücüm bu kadar hakkınızı helal edin
La 12k para almış zaten kimin gözü olacakDediğim gibi gözü olanın iki gözü çııksın
Umarim sakatlik olmadan devam eder birde benchten biraz daha katkı saglar daha rahatlarizDaha var da ben suan daha ağır basan oyuncuları saydım hepsi suan takımlarının superstarlari daha bogdan o seviyeye ulasamadi zaten ulaşamazda
Eline emeğine kesene bereket kardeşim 🥰Dostlar benim.durum ortada eksik olan vardır illa ama gücüm bu kadar hakkınızı helal edin