Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Hk.

Dogan20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,616
357
83
Arkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Kendin teslim olursan 50 60 TL falan günlük yakalirsan günlük 90 TL isliyor

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,143
7,255
113
Ben giymiştim vallahi kanka onların verdiklerini giymedim 😂😂 Bakırköy’den kaçmış gibi geziyorlardı etrafta benim bi kaç arkadaşta giriyordu eskisi gibi değil çok şey değişti vay be darbede askerdim Kars Sarıkamış 😒
Aynen acemide bazı yerler aşırı kalabalık sivil eşya yasak herkesin kilitli depoya koyarlardi bikac arkadaşım benden önce gitmişti aynı yere gece alip takiliyoduk biz normalde dolapta sivil çorap bile bırakmazlar acemide usta birliğini bilenler bilir bise anlatmaya gerek yok 😉

Mesttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
353
99
43
gidince keşke 1 ay önce gelseydim dersin

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,143
7,255
113
İzin şafaktan düşüyor deilmi dost 174 gün yapıyorsun yani
Dostum korkacak bisi yok sabah öğle akşam yemeğin var çaysız sigarasız kalmazsın muhabbet desen saçmalığından en ciddisine giysiyi merak etme çifter çifter veriyorlar git eğlenmene bak

Mesttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
353
99
43
İzin şafaktan düşüyor deilmi dost 174 gün yapıyorsun yani
izin kullandırmıyorlar genelde. En yakınlarından biri evlenecek düğün vs yada kendi rahatsızlığın olursa ancak. Yoksa izin hakkını düşüp erken çıkartıyorlar

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,143
7,255
113
izin kullandırmıyorlar genelde. En yakınlarından biri evlenecek düğün vs yada kendi rahatsızlığın olursa ancak. Yoksa izin hakkını düşüp erken çıkartıyorlar
Aynen izin kullanmazsan erken çıkarsın

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,266
4,155
113
@Mlik72 git adam gibi yap bitir başka bişey demiyorum askerlik erkek için en büyük engeldir ben sevdiğim kızı kaçırmıştım 18 yaşında evlendik askerliğim gelmişti ailesi kaçırdım diye sırt çevirdi ailemle anlaşamadı ben kafayı yicem askere gitmem gerekiyor bi tarafta eşim arayı bulduk ailemle kaldı gittim yaptım 1 ay kalmıştı bitmesine askerliğim ayrılma kararı aldık ben bu vaziyette gittim yaptım bitirdim ne çektiğim bi Allah bi ben bilirim askerde bizim duygularımız çok başka oluyo git yap allah yolun açık etsin 6 ay askerlik mi ya

erdemkaya91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
26
28
Aradığın cevap bu

Yoklama kaçağı, saklı ve bakayalar Askeralma Kanununun 24'üncü maddesinin birinci fıkrası esaslarına göre idari para cezasıyla cezalandırılır. Bunlardan kendiliğinden gelenler her gün karşılığı 46,32 Türk Lirası, yakalananlar ise 92,65 Türk Lirası idari para cezası ile cezalandırılır.

hawkinqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
587
113
Arkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
girip firar etmedin sürece cezası yok

baris3502

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
178
43
15 ay askerlik yaptik biz allahin dağında 6 ay askerlik yapican ossura ossura afedersin askerlikmi kaldı artik zamaninda git ezdirme kendini

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Öyle bişey yok kanka bunun tarihi saati günü yeri belli gidicek otelden yer ayırtmadı ki günü değiştirsin gidicek ben 6 gün geç gittim 6 gün fazla yaptırdılar üstüne 640 TL para cezası ödedim 9 yıl önce düşün şimdi 1 aya düşünemiyorum 😂
dalga geçtim dost spor eğitmeni ne soru soruyorlar askerlikte nasıl diyette kalırım gibisinden gidiyorsun bölük komutanına durumu acikliyorsun o tabur komutanina iletiyor oğlum manyak mısın askeriye orası diyor sonra

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,969
1,210
113
muayne olduysan olay bitmiştir kardeşim gitmek zorundasın, muayne olmasaydın istediğin zaman giderdin. 30 yaşındayım hiç muayne olmadım sadece otele girersem bazen polis geliyor 1k ceza yazip gidiyor

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Şimdiden Hayırlı Tezkereler

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,678
113
Bu önemli bişey başıma geldiği için yazayım. Ben 1 sene geç gittim bedelli olarak yaptım askerliğimi ancak o 1 sene için bağlı olduğum askerlik şubesi bana dava açmış ve ekim ayında mahkemesi oldu 4 ay hapis cezası verdiler sabıka kaydım olmadığı için 3 ay 10 güne düşürüp cezayı ertelediler. 5 sene adli kontrol verdiler. Göründüğü kadar basit değil o yüzden vaktinde git.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,160
13,020
113
O zaman gidecem mecbur ne yapalım
Herhangi bişey götüreyim mi yoksa onlar mı veriyor gerek yokmu
sorulara bak komedi yok kanka cek kot tshirt gir nizamiyeden orada ciceklerle karsiliyorlar kahvaltini hazirlamis seni bekliyorlar. bu kafayla senin askerlik 10 ayda biterse dua et 😅 elinin altında internet var bro youtubeda binlerce video var askere giderken nasil canta hazirlamaliyim ne goturmeliyim diye ac izle onlari. gidecegin yer de değiştirir her seyi.

Mlik72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
885
302
63
sorulara bak komedi yok kanka cek kot tshirt gir nizamiyeden orada ciceklerle karsiliyorlar kahvaltini hazirlamis seni bekliyorlar. bu kafayla senin askerlik 10 ayda biterse dua et 😅 elinin altında internet var bro youtubeda binlerce video var askere giderken nasil canta hazirlamaliyim ne goturmeliyim diye ac izle onlari. gidecegin yer de değiştirir her seyi.
Elli defa gitmiyoruz bazıları veriyor diyor bazıları götür lazım oluyor diyor bende fikir alıyorum hepsi bu