Sıkıntı olacagını sanmıyorum asker çok ülkedeArkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
1 ay sonra gidersen 1 ay sonra cikarsin tabi gec gittigin 1 ay icerisinde asker kacagi diye cevirmeye felan takilmazsan bisey olmazArkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Cezası falan olmaz mı1 ay sonra gidersen 1 ay sonra cikarsin tabi gec gittigin 1 ay icerisinde asker kacagi diye cevirmeye felan takilmazsan bisey olmaz
olmazCezası falan olmaz mı
Hem para cezası hemde devre kaybı gidiyorsun o zaman daha kötü duygu seninle birlikte teslim olan devrelerin sana el sallayarak gidecek 😎Arkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Olmaz olurmu kanka geçerli bir mazeret yoksa para cezası😎
Olur cezasıCezası falan olmaz mı
Ne kadar tahminenOlmaz olurmu kanka geçerli bir mazeret yoksa para cezası😎
5 sene önce 2 bin küsür ödedim benNe kadar tahminen
Bu ülkede cezalar yerinde durmuyor ki kanka😎Ne kadar tahminen
Eğer askerlik celp kağıdı gelmiş ve gideceğin yer belli olmuşss öperler yok muayene olmadıysan birşey olmazArkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Bakaya işlemine tabi tutulursun,eskisi gibi değil gbt direk düsersin hakkında arama kararı çıkar,yakalanirsân inzibata teslim.ediliyorsun,çok sikinti yasatirla,kendin birliğine teslim olursan daha iyi,ama herşeyin belli olmuş,birliğin,teslim tarihin ama.gene de sen bilirsinArkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Kankam sende asker gibi ayaktasın hffffggjjhhfg😂😂Bu saatten sonra kaç şafak var ben mı dusuneyım torunO şimdi asker
![]()
hahaah aynen yatacam sımdı kanunıye kalmayan bu dunya bize mi kalır sandınKankam sende asker gibi ayaktasın hffffggjjhhfg😂😂