Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Hk.

Aparlıament

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
113
61
28
Arkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
1 ay sonra gidersen 1 ay sonra cikarsin tabi gec gittigin 1 ay icerisinde asker kacagi diye cevirmeye felan takilmazsan bisey olmaz

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
962
347
63
Arkadaşlar 8 Mayıs'ta askere gitmem gerekiyor yer fln belli olmuş ama durumum şuan müsait deil bir yerde çalışıyorum 1 ay sonra gitsem ne olur bilen varmı.
Varsa aydınlatabilir mi.
Hem para cezası hemde devre kaybı gidiyorsun o zaman daha kötü duygu seninle birlikte teslim olan devrelerin sana el sallayarak gidecek 😎

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,338
7,184
113
asker kaçagı olursun güzelim 5 yıl yatarın var önje vaten

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,143
7,255
113
Askerlik mi kaldı 6 ay 1 ay izin falan filan düş 5 ay aga her gencin gitmesi gereken bi yer

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
525
113
Varsa aydınlatabilir mi.
Eğer askerlik celp kağıdı gelmiş ve gideceğin yer belli olmuşss öperler yok muayene olmadıysan birşey olmaz

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,082
340
83
Para cezası alırsın devre kaybı olursun 1 ay geç çıkarsın

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,313
9,710
113
Bu saatten sonra kaç şafak var ben mı dusuneyım torun :) O şimdi asker :D

dersimli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
61
28
Varsa aydınlatabilir mi.
Bakaya işlemine tabi tutulursun,eskisi gibi değil gbt direk düsersin hakkında arama kararı çıkar,yakalanirsân inzibata teslim.ediliyorsun,çok sikinti yasatirla,kendin birliğine teslim olursan daha iyi,ama herşeyin belli olmuş,birliğin,teslim tarihin ama.gene de sen bilirsin