- 2,487
- 1,368
- 113
Bu ay değil diğer ayda değil taaa öbür ay Şubat'ta o zamana kadar 100 defa zam gelir herşeye 🤣bu ay şimdi ben sitelere 28 bin 75 tl mi dagiticsm
Bu ay değil diğer ayda değil taaa öbür ay Şubat'ta o zamana kadar 100 defa zam gelir herşeye 🤣bu ay şimdi ben sitelere 28 bin 75 tl mi dagiticsm
dogru şubatta veriolar gelsin ben herşey bıraktim sigara seyahat yeme içme minumum yaşıyorum. o yüzden binsonraki hedefim eskort olcam jfjsjdnsBu ay değil diğer ayda değil taaa öbür ay Şubat'ta o zamana kadar 100 defa zam gelir herşeye 🤣
Senin yzuuden demekki bu haldeyiz sen oy vermesen bunlar seçilmezdi suçlu sensin puahaBende hayatımda 1 kere oy kullanan ve şimdiki hükümete oy veren birisi olarak yazıyorum hakediyoruz. En kötü kira olmuş 20 bin. 8 binle adam nasıl geçinir. Bu maaşı biz onlara verelim 1 ay geçinsinler.
+1Senin yzuuden demekki bu haldeyiz sen oy vermesen bunlar seçilmezdi suçlu sensin puaha
15.20 ye evmi var neredeBide ocak ayında her şeye yuzde 300 zam yaparlar orası kaçınılmaz artik ev kirası 15 20 bin seviyelerindeyken elektrik faturası bile bu ay abim gillere 5k gelmişken asgariye olanustu zam yapılmış devletimiz varolsun
Ben vermedim bu hükümete oy lakin hiç degismezdi emin oll görüşleri bile farklı değil hiçbir siyasinin demogoji ile halkı kandırmak alayının tek amacı aynı bokun laciverti hepsiBende hayatımda 1 kere oy kullanan ve şimdiki hükümete oy veren birisi olarak yazıyorum hakediyoruz. En kötü kira olmuş 20 bin. 8 binle adam nasıl geçinir. Bu maaşı biz onlara verelim 1 ay geçinsinler.
Halkı için canını verir vekil yersen hakkıyla dertlenir kederlenir hakkım aç diye yemek bile yemez uyumaz 🤣🤣 alayının ..... Sonra bizde peşinden koşarız bu adam doğru söylüyor bu adam halkı düşünüyor halbuki adam paranın peşinde başa geçerse ekmek çok biz bunu anlamaz birbirimize gireriz kavga eder küfür eder darp eder kim için ne için???Milletvekili kararı veriyor aldığı maaş ortada ah ah bunlara gidip oy kullananin aklını ....
Hepsinin sen anladın reisHalkı için canını verir vekil yersen hakkıyla dertlenir kederlenir hakkım aç diye yemek bile yemez uyumaz 🤣🤣 alayının ..... Sonra bizde peşinden koşarız bu adam doğru söylüyor bu adam halkı düşünüyor halbuki adam paranın peşinde başa geçerse ekmek çok
28 TLAsgeri ücret nedir abi?
Askeri de yazabilirdi. Buna da şükretAsgeri ücret nedir abi?
Valla bilmiyorum dost millet ole diyordu kira o kadar ödüyoruz diye15.20 ye evmi var nerede
Ayenn hepsi çakma asker bence puahaAsker misiniz hepiniz ne işiniz var asgeri ücretle