Vardır içerde cengaver bitmez elbet herşeyin zamanı var Öcalan muhabbeti alevlensin bak n'olacak akp Mesut Yılmaz in ANAPi gibi olacakAskeriyeyi ele geçirdi darbe yapacak adam kalmadı
Vardır içerde cengaver bitmez elbet herşeyin zamanı var Öcalan muhabbeti alevlensin bak n'olacak akp Mesut Yılmaz in ANAPi gibi olacakAskeriyeyi ele geçirdi darbe yapacak adam kalmadı
Kız arkadas yapamıyorum 5 senedir aldıgım asgari ücret yüzünden. Eve zor yetiyor elime kadın eli değmeyeli 3 sene oldu çıldırıyorum artık 😔
10950İstege bagli sigorta 8970 yatiruyordum o ne kadar olucak acaba
Eminmisin dost
Şimdi söverdim ama Silivri soğuktur 😂 bulur pustlar beni 😂Türkiye'de milyonlarca çalışanın dikkat kesildiği asgari ücret sürecinde son toplantı için komisyon buluştu.
Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü ve son toplantısı için işçi kesimi dışındaki taraflar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde saat 18:00'de bir araya geldi.
2026 net asgari ücreti yüzde 27 artışla 28 bin 75 TL oldu. Brüt asgari ücret ise 33 bin 30 TL oldu. Bakan Işıkhan geçen yıl 1000 TL olarak uygulanan asgari ücret desteğinin de 1.270 TL'ye çıktığını söyledi.
Görüşleriniz nedir beyler
Aynen öyle maalesef, 226 bin çıplak maaş alan milletvekilleri asgari ücrete yapacakları 3 kuruş zam için elleri titriyor, çünkü soygun yaptın mı adam ! gibi yapacaksın, acıma ve vicdan duyguların olmayacak, utanman hiç olmamalı, şeref yoksunu olmak ana karakterin olmalı.Yaşım 31 e gitti rizeliyim şükür bir kere bile oy vermedim bu düzene ulan düzüldüğün bir sisteme nsl oy verir bu insanlar sadece MHP ye verirdim oyumu ittifak olduğu gün oda benim için bitti aklı olan şu meclisteki vatan hainlerine oy falan vermez 85 milyon 550 tane vatan haini besliyor
Bu ulkede olmaz bu asla, toplumun genel yapısı ve geçmişten gelen bir gelenek bir karakter var, bir saçma inanış var, bunlar çelik duvar gibi , elinle çelik duvarı kırabilir misin ! Zamanında Atatürk yapmış ama o, 15 yaşında, çükü kalkmadan cepheye gidip canını vermiş dedelerimiz de yok artık Sonra gelen genler bozuk çıktı Rıza Baba 🤣, görüyorsun medyada adam bilimsel paylaşım yapıyor 500 like zor alıyor, ibneler yayın , paylaşım yapınca milyon beğeni alıyor.Yani bize anlatıldığı gibi, zeki, dürüst, şerefli, haysiyetli, namuslu, asil, korkusuz bir ülke değilizmillette beyin yokki 1 ay işe gitmesinler bak bakim nasil gtleri tutusuyo hepsinin
Millet secmiyor, seçimlerin dürüst olduğuna, güvenilir olduğuna inanıyor musun ? Sonuçta merkez seçim kurulu da hamil-i yakînlerden oluşuyor, kendi tayfası.Trump bile söyledi; dostumuz işini bizden iyi biliyor 🤣La bu millet zaten basimizdaki kisileri seciyor bu millet seçtiği adami sadece alkışlar o yuzden boşuna burda hak dava etmenin anlamı yok
Bunu bende düşündüm 1 ay değil 1 gün sadece toplu yapacaksın bak bakalım o zaman ama öyle bişey düşünemez bizim milletmillette beyin yokki 1 ay işe gitmesinler bak bakim nasil gtleri tutusuyo hepsinin
S..k Silivriyi hava ordan daha soğuk orası sıcaktır bizim millete tutturmuş Silivri ulan adam sizi yaşarken öldürüyor hapse girsen nolur Avrupa'da böyle bir olay oldumu o hükümetin defteri dürülürŞimdi söverdim ama Silivri soğuktur 😂 bulur pustlar beni 😂
50 yaşındayım, biraz gideri olan bir kadın olsam Türkiye'deki bütün evlerde, hacı hoca, dinsiz, tarikatçı demeden ben de kalabilirim, kim reddedecek. Müslüman alemine mensup olan bir millet olarak yüzyıllardır şeyimiz inmedi, çok eşlilik, çocuk yaşta evlilik adı altında tecavüz genlerimize işledi.Gunah, domuz deriz ama domuz gibi yemesini çok iyi bilirizUcuza bir sürü ev var sevdiğim kızın kirası 2 bin tl miş normalde hiç para almıyormuşta bana 2 bin tl dedi, insanlık ölmemiş istediğin kadar kalabilirsin demiş kız arkadaşıma. Ev sahibi anlayışlı 30 yaşında bekar biriymiş çok iyi anlaşıyorlarmış allahtan iyi bir ev sahibine denk geldi o yüzden 3-4 bin tl üstünde kira verenler yalan söylüyordur
Katkısız, döner sermayesiz, yolluksuz, çıplak 226 bin TL maaş alıyorlar, zamdan önceki milletvekili maaşı bu , şimdi burada ve bu durumda bu millete sessiz kaldığı için ne kadar ağır konuşsak yetersiz kalacak ve yine biz suçlu olacağız, bu yüzden açık konuşamıyoruz zaten adminler de yakında konuyu kapatıp, silerBende hayatımda 1 kere oy kullanan ve şimdiki hükümete oy veren birisi olarak yazıyorum hakediyoruz. En kötü kira olmuş 20 bin. 8 binle adam nasıl geçinir. Bu maaşı biz onlara verelim 1 ay geçinsinler.
Her konuda ayrı düşen bi milletle bu dediğinizi yapmak imkansızBunu bende düşündüm 1 ay değil 1 gün sadece toplu yapacaksın bak bakalım o zaman ama öyle bişey düşünemez bizim millet
O minumum 25-49 aralığında resmen şaka gibiKöprü ve yollara yılbaşından itibaren %25 zam gelecek..Fıkra bu kadar![]()
Sakin ol şampiyon biz farkında değil miyiz sanki Avrupa'nın bizi kiskanmadigini farkettik çok şükür ama ülkede bu kadar yobaz ve cahil varken değişen çok bişey olmazS..k Silivriyi hava ordan daha soğuk orası sıcaktır bizim millete tutturmuş Silivri ulan adam sizi yaşarken öldürüyor hapse girsen nolur Avrupa'da böyle bir olay oldumu o hükümetin defteri dürülür