Askeri ücrete zam yok yılbaşı dan 20 gün sonra herşey yüzde 50 zam alir askeri ücrete yüzde 30 zam almış askeri ücrete her yıl geriye zam alıyorEkli dosyayı görüntüle 904033
Çalışana 6 bin kendilerine 3 bine yakın kazanç hala garibanın ensesine binmeye devam
Türkiyede sigortalı çalışanların yarısı asgari ücrete çalışıyor. %20-30 kadarı da asgari ücretin yaklaşık %30 fazlasına çalışıyorBu maaşa çalışan var mı jojo mat her ay bedava bundan fazla veriyor
hacı sıkıntı olan batırmak bir de toplu gecmiyor eline 300-500vallahi aylık olarak bakınca kodlardan daha fazla kazanılıyor insanın çalışası gelmiyor
Kanka sabun ve plastik eldiven al işini görür bir sene falanKız arkadas yapamıyorum 5 senedir aldıgım asgari ücret yüzünden. Eve zor yetiyor elime kadın eli değmeyeli 3 sene oldu çıldırıyorum artık 😔
Porsiyonları küçültün diyorlar zaten. Onu da yapOtobüsler 45-55 arası olacak şuan 35 tl sivil sırf vermemek için günde 10-15 km yürüyorum yeni yılda da böyle giderse kalf fena olacak sağlığımızı düşünüyorlar😉🤣
Askeriyeyi ele geçirdi darbe yapacak adam kalmadıÜlkeyi artık hırsızlar değil asker yönetsin asker bunlardan 10 kat daha iyi yönetir 650 vekilin yüküde olmaz ülke 5 yıl içinde Finlandiya Norveç refahında oluruz Putin bir asker mesela Rusya dünyaya kafa tutuyor bak her yerden bütün organizasyonlsrdan dışladilar adam yinede geri adım atmadı neden ekonomi hırsız yok