Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asgari Ücret Açıklandı

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,526
12,778
113
Bende hayatımda 1 kere oy kullanan ve şimdiki hükümete oy veren birisi olarak yazıyorum hakediyoruz. En kötü kira olmuş 20 bin. 8 binle adam nasıl geçinir. Bu maaşı biz onlara verelim 1 ay geçinsinler.

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,032
4,765
113
Bende hayatımda 1 kere oy kullanan ve şimdiki hükümete oy veren birisi olarak yazıyorum hakediyoruz. En kötü kira olmuş 20 bin. 8 binle adam nasıl geçinir. Bu maaşı biz onlara verelim 1 ay geçinsinler.
Ben vermedim bu hükümete oy lakin hiç degismezdi emin oll görüşleri bile farklı değil hiçbir siyasinin demogoji ile halkı kandırmak alayının tek amacı aynı bokun laciverti hepsi

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,645
1,947
113
Milletvekili kararı veriyor aldığı maaş ortada ah ah bunlara gidip oy kullananin aklını ....

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,032
4,765
113
Milletvekili kararı veriyor aldığı maaş ortada ah ah bunlara gidip oy kullananin aklını ....
Halkı için canını verir vekil yersen hakkıyla dertlenir kederlenir hakkım aç diye yemek bile yemez uyumaz 🤣🤣 alayının ..... Sonra bizde peşinden koşarız bu adam doğru söylüyor bu adam halkı düşünüyor halbuki adam paranın peşinde başa geçerse ekmek çok biz bunu anlamaz birbirimize gireriz kavga eder küfür eder darp eder kim için ne için???

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,645
1,947
113
Halkı için canını verir vekil yersen hakkıyla dertlenir kederlenir hakkım aç diye yemek bile yemez uyumaz 🤣🤣 alayının ..... Sonra bizde peşinden koşarız bu adam doğru söylüyor bu adam halkı düşünüyor halbuki adam paranın peşinde başa geçerse ekmek çok
Hepsinin sen anladın reis

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,875
2,608
113
25 yıllık secim sonuçlarına bakınca demekki yetiyormus sorun yok dewamkee

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,829
5,140
113
Çok bile yapmışlar, sistem tıkır tıkır işliyor..