- 2,021

- 582

- 113

Alakasız ama 90+2 de aldığım risk ve sonuç 🥲
								Ekli dosyalar
- 

385.9 KB Görüntüleme: 16
 - 

378.9 KB Görüntüleme: 16

Bunun için konu açmış he 🥴🥴 valla param yok ama şimdi bu bonusu alıp 1k yapmakta zor geldiDeneme bonusuymus dostum,10 k yapınca 1 k çektiriyor
Ya paran çok yada senin kafa gitmiş bro 😁Alakasız ama 90+2 de aldığım risk ve sonuç 🥲
Bol şanslar knkkbonus bakiyesininkesiyor kupon kazancını veriyor
tebrikler ama penle alakası yokAlakasız ama 90+2 de aldığım risk ve sonuç 🥲
Kral ödemem var 10 k ya herru ya merru dedim geldi valla şansıma 🥲Ya paran çok yada senin kafa gitmiş bro 😁
Aynen iptal olacak diye korktum vallatebrikler ama penle alakası yok
Bravolar, Tebrikler, helaller daha ne denebilir kiAlakasız ama 90+2 de aldığım risk ve sonuç 🥲
Valla su zor durumda iyi yürek varmış ee 8kdan başka para varmı halledebildinmi 10kyi yoksa 8i 10mu yapman lazimKral ödemem var 10 k ya herru ya merak dedim geldi valla şansıma 🥲
Bol şanslar dostum haydi ya hak
piyango oynamışsın tutmuş tebriklerAlakasız ama 90+2 de aldığım risk ve sonuç 🥲
Bolşand
Attığın gibi gelsin kkknkii
Fenerliyim beşiktaş sayesinde kazandım 😁🥰Bravolar, Tebrikler, helaller daha ne denebilir ki
BEŞİKTAŞ ÇOK YAŞA diyeyim 🙏😅
bol şans
Tebrikler dostAlakasız ama 90+2 de aldığım risk ve sonuç 🥲
Artık BEŞİKTAŞLI olmalısın 😄Fenerliyim beşiktaş sayesinde kazandım 😁🥰
Kasa 13.500 oldu 450 freebet almıştım salladım o da geldi bütün şansımı kullandım galibaValla su zor durumda iyi yürek varmış ee 8kdan başka para varmı halledebildinmi 10kyi yoksa 8i 10mu yapman lazim
👌🔥🔥🔥 Namluda mermi kaldı mı dostumKasa 13.500 oldu 450 freebet almıştım salladım o da geldi bütün şansımı kullandım galiba