Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling alkansglm / Kasa 1K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Ferdi nerede bu rolü kaçırmış. Açlıktan ölüyorum dedi dedi öldü mü acaba. Forumca kutlama yapardik
O ölmez dolandiricak birini arıyordur çekim yapicam bana 300 atarmisin der halbuki çekim falan yoktur seni kandirmistir 1 ay hergun sabah öğlen akşam bı yalan uydurur yada borç ister yarın maaş yaticak der bidahaki ay olur ahla parani almamissindir.bu 10. Hesabı falan oldu hep dolandırıcılıktan ve küfürden ban yedi bunlarda gerçekler bunları söyleyince sinirlenip küfür eder hep böyle oluyor ve ban yiyip başka hesapla geliyor.daha önce bunlari yazdığım için bana ana avrta sovdu ban yedi yine geldi ortalıkta takılmaya devam ediyor gördüğünüz gibi.canimi sokarsa buraya ss atarım ama o güler küfür eder yine.onun Allah 1 dediğine inanın onuda siz zaten biliyorsunuz gerisine inanmayin.benim onunla işim olmaz beni kekleyemez keklenme durumu olursa ben onu keklerimde öyle mevzularda işimiz olmaz bizim.sizler için yazdım buraya ayık olun.adamin 10 hesabı ban yemiş hala adamı tanımıyorsunuz hayret.en bilindik 2 hesabını yazayım erdalbakkal ve gedsonfernandez

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
O olmaz dolandiricak birini arıyordur çekim yapicam bana 300 atarmisin der halbuki çekim falan yoktur seni kandirmistir 1 ay hergun sabah öğlen akşam bı yalan uydurur yada borç ister yarın maaş yaticak der bidahaki ay olur ahla parani almamissindir.bu 10. Hesabı falan oldu hep dolandırıcılıktan ve küfürden ban yedi bunlarda gerçekler bunları söyleyince sinirlenip küfür eder hep böyle oluyor ve ban yiyip başka hesapla geliyor.daha önce bunlari yazdığım için bana ana avrta sovdu ban yedi yine geldi ortalıkta takılmaya devam ediyor gördüğünüz gibi.canimi sokarsa buraya ss atarım ama o güler küfür eder yine.onun Allah 1 dediğine inanın onuda siz zaten biliyorsunuz gerisine inanmayin.benim onunla işim olmaz beni kekleyemez keklenme durumu olursa ben onu keklerimde öyle mevzularda işimiz olmaz bizim.sizler için yazdım buraya ayık olun.adamin 10 hesabı ban yemiş hala adamı tanımıyorsunuz hayret.en bilindik 2 hesabını yazayım erdalbakkal ve gedsonfernandez
Bilgilendirme için teşekkür ederim üstat

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,181
8,170
113
O ölmez dolandiricak birini arıyordur çekim yapicam bana 300 atarmisin der halbuki çekim falan yoktur seni kandirmistir 1 ay hergun sabah öğlen akşam bı yalan uydurur yada borç ister yarın maaş yaticak der bidahaki ay olur ahla parani almamissindir.bu 10. Hesabı falan oldu hep dolandırıcılıktan ve küfürden ban yedi bunlarda gerçekler bunları söyleyince sinirlenip küfür eder hep böyle oluyor ve ban yiyip başka hesapla geliyor.daha önce bunlari yazdığım için bana ana avrta sovdu ban yedi yine geldi ortalıkta takılmaya devam ediyor gördüğünüz gibi.canimi sokarsa buraya ss atarım ama o güler küfür eder yine.onun Allah 1 dediğine inanın onuda siz zaten biliyorsunuz gerisine inanmayin.benim onunla işim olmaz beni kekleyemez keklenme durumu olursa ben onu keklerimde öyle mevzularda işimiz olmaz bizim.sizler için yazdım buraya ayık olun.adamin 10 hesabı ban yemiş hala adamı tanımıyorsunuz hayret.en bilindik 2 hesabını yazayım erdalbakkal ve gedsonfernandez
andersontalisca diye de vardı sanırım öyle hatırlıyorum

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
Bunun için konu açmış he 🥴🥴 valla param yok ama şimdi bu bonusu alıp 1k yapmakta zor geldi
benimde param yok dostum aldık bir deneme bonusu 1 k çeker 4 5 kişinin işini görürüz dedik çok yaklaştık olmadı burada yanlış olan nedir neden konu açamayayım? ha belki dağıtacağım 4 kişiye 150 olurdu ya da 1 k ile devam eder 5 kişiye 300 atardım onu da yapardım zaten önemli olan miktar mı sana göre? 1k çekip 500 600 dağıtmaktam bahsediyorum bana kalan 400 500 bunu da aptallık olarak yorumlar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...