- 2,091
- 973
- 113
Tamam bakalım dostum bol şans size o zamankonuyu açarken böyle dedim böyle devam dostum 3 4 arkadaş da o kadar takip etmiş maçı ayıp olur
Tamam bakalım dostum bol şans size o zamankonuyu açarken böyle dedim böyle devam dostum 3 4 arkadaş da o kadar takip etmiş maçı ayıp olur
sağol reis kıbrısta oruç tutuyorlar mı😀Tamam bakalım dostum bol şans size o zaman![]()
Sen o 1k ile roll aç hedef 5k yap o zaman iş gorurdeneme bonusu zaten reis çekeceğim 1 k para 3 4 arkadaşı da görürüm dedim tamamen keyfine yani 400 500 yeter bana sıkıntı yok gelir ya bakalım inşallah
Kıbrıs'ta kiler Müslüman deilmi lasağol reis kıbrısta oruç tutuyorlar mı😀
öyle yapcam gibi reis yoksa yetişmiycek 4 kişiden fazla var şu maç gelmeyeck gibi amaSen o 1k ile roll aç hedef 5k yap o zaman iş gorur
valla ben bir tek türkiye yi müslüman sanıyom 😀Kıbrıs'ta kiler Müslüman deilmi la
Olabilir dostum maç kilitlendi bir gol olsa açılabilir2. yarı 3 gol gelir mi ya
Şakamı yapiyosun?cidden öylemi saniyosunvalla ben bir tek türkiye yi müslüman sanıyom 😀
Dünyadaki müslüman sayisinin yaklaşık 25te 1i Türkiye'de yaşıyor yani 25 tane daha tr kadar müslüman var dünyada yaklaşık 2 milyar kişi müslüman ve oruç tutar namaz kılar gusül alır falan filan 😁valla ben bir tek türkiye yi müslüman sanıyom 😀
şaka yapıyom herhalde 😀 ben kıbrıstakiler tutuyor mu derken dinine düşkün mü anlamında sordumŞakamı yapiyosun?cidden öylemi saniyosun
Her şimdi oldu valla niye diyin o zamanşaka yapıyom herhalde 😀 ben kıbrıstakiler tutuyor mu derken dinine düşkün mü anlamında sordum
T-Bag biraz gezintiye çık gör dünyayıvalla ben bir tek türkiye yi müslüman sanıyom 😀
biliyorum be abi 😀Dünyadaki müslüman sayisinin yaklaşık 25te 1i Türkiye'de yaşıyor yani 25 tane daha tr kadar müslüman var dünyada yaklaşık 2 milyar kişi müslüman ve oruç tutar namaz kılar gusül alır falan filan 😁
mapus ettiler beni her yere gidemiyomT-Bag biraz gezintiye çık gör dünyayı
ilk maç ta buralardaydı 2. maç kötü gitmeye başlayınca gezintiye çıktıFerdi nerede bu rolü kaçırmış. Açlıktan ölüyorum dedi dedi öldü mü acaba. Forumca kutlama yapardik
Bu mesaj beni derinden üzdü canın sağolsun herkese hayırlı geceler işteyim diye yazamıyorumFerdi nerede bu rolü kaçırmış. Açlıktan ölüyorum dedi dedi öldü mü acaba. Forumca kutlama yapardik