Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling alkansglm / Kasa 1K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
Kupon gelince kimsenin beklentisi olmasa daha iyi deneme bonusuyla kazaniyorsun cekecegin para 1k zaten kime ne atıcan ama 1k kasa ile başlayıp 10k yapaydin onun vergisini vermen gerekirdi rajon geregi
doğru diyorsun reis ne bileyim devam ederiz kaybederim adamlar da o kadar takip etti ayıp olur diye düşündüm ama arkadaşlara da sordum 1 k ile 2 3 adım devam mı edeyim diye nasıl yapsak bilmiyorum

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
son adıma kadar gelmişsin helal kanka, burdanda yatmasın yawww cidden yazık olur, bence ilk yarı gol gelirse bozdur çek direkt, millete göre hareket etme faturalarını sen ödüyorsun sonucta baskası ödemiyor ki gönlü güzel insansın herkes biliyor, kimse birşey demez bence

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
son adıma kadar gelmişsin helal kanka, burdanda yatmasın yawww cidden yazık olur, bence ilk yarı gol gelirse bozdur çek direkt, millete göre hareket etme faturalarını sen ödüyorsun sonucta baskası ödemiyor ki gönlü güzel insansın herkes biliyor, kimse birşey demez bence
deneme bonusu zaten reis çekeceğim 1 k para 3 4 arkadaşı da görürüm dedim tamamen keyfine yani 400 500 yeter bana sıkıntı yok gelir ya bakalım inşallah

Alone571

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,091
973
113
1 k paranın neyini dagitcan be kardeşim koy cebine adamlar 50 k 100 K kazanıyo forumda sırra kadem basıyo boşver sen koy paranı cebine bu miktarın dagıtımı olmaz 1 K kazanan adamdanda beklentisi olan dilencidir zaten

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
1 k paranın neyini dagitcan be kardeşim koy cebine adamlar 50 k 100 K kazanıyo forumda sırra kadem basıyo boşver sen koy paranı cebine bu miktarın dagıtımı olmaz 1 K kazanan adamdanda beklentisi olan dilencidir zaten
%100 doğru

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
1,827
113
kanka haydan gelen huya gidecek zaten boşver benden 1 paket sigara içsinler bugün de neolcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...