- 12,403
- 12,425
- 113
Reis sen preison brekde 5 milyon doların hepsini alıp kaçıyordun. Yıllar senide değiştirmiş demek ki😄500 yeter bana reis burda ki arkadaşların da işi görülsün çok 100 liraya muhtaç kaldığımı bilirim
Reis sen preison brekde 5 milyon doların hepsini alıp kaçıyordun. Yıllar senide değiştirmiş demek ki😄500 yeter bana reis burda ki arkadaşların da işi görülsün çok 100 liraya muhtaç kaldığımı bilirim
Dostum hoşgeldin nasılsınReis sen preison brekde 5 milyon doların hepsini alıp kaçıyordun. Yıllar senide değiştirmiş demek ki😄
88 Diren 🙈😅Beşiktaş gol yeme ne olur😀
yaşlandık reis çocuk felan çıktı sonradan t bag ın içinde hep bir merhamet var dı scofield i sevmezdi 😀Reis sen preison brekde 5 milyon doların hepsini alıp kaçıyordun. Yıllar senide değiştirmiş demek ki😄
O maç öyle biter pozisyon yokBeşiktaş gol yeme ne olur😀
Valla iyi değilim bugün hep kayıpDostum hoşgeldin nasılsın
ismini değiştir kanka negatif enerji veriyor sanaValla iyi değilim bugün hep kayıp
Bende ay başı bonuslarla birşeyler yapmaya çalıştım dostum, sonuç 0 tâbi,Valla iyi değilim bugün hep kayıp
@kaybeden63 Aynen Dostum alternatif bir çözüm kazanan yapsak şunu 🤗🤗🤗ismini değiştir kanka negatif enerji veriyor sana
5uzatma kaç dk verdi?