Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Adıma Açılan Banka Hesabı ile Dolandırıcılık

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,131
908
113
Birader burda aktifbank ile tek kelime geçmemiş ziraat bankası var. Ve birisiyle Facebook üzerinden motorsiklet alışverişi yaptığını kabul etmişsin. Senin konu başında yazdığın olayla zerre ilgisi yok ki 😆😆
zıraat adamın benim değil

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,002
946
113
Sanal hesap nerede yazıyor. Şüpheli hesaba atmışsın bloke koymuş banka almışlar seni

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,458
846
113
2023 tarihli hocam sen doğru söylemiyorsun amacın nedir anlamadim ama.buyuk ihtimal birini dolandırmissin 2 3 yıl da sürmüş dava eğer sensen

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,131
908
113
Sanal hesap nerede yazıyor. Şüpheli hesaba atmışsın bloke koymuş banka almışlar seni
Kanka sanal hesap olduğunu savcılıkta söylediler bankada hesabım yok yok yok anlamıyormusunuz banka bizimle bir ilişkiniz yok diyor zaten

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,002
946
113
Ek olarak bu olay havale yöntemi kullanan herkesin başına gelebilir. Senin adına açılan bir hesap yok senin hesabından şüpheli hesaba giden para var takibe takılmışsın doğal olarak devlette hayırdır hemşerim parayı kime yolluyon birde bize söyle diyor.

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,131
908
113
Ek olarak bu olay havale yöntemi kullanan herkesin başına gelebilir. Senin adına açılan bir hesap yok senin hesabından şüpheli hesaba giden para var takibe takılmışsın doğal olarak devlette hayırdır hemşerim parayı kime yolluyon birde bize söyle diyor.
Hey Allahım okuduğunuda anlamıyorsun :)

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,002
946
113
Kanka sanal hesap olduğunu savcılıkta söylediler bankada hesabım yok yok yok anlamıyormusunuz banka bizimle bir ilişkiniz yok diyor zaten
Kral sanal hesap diye birşey yok bankayı ara sor. Ayrıca varsa da senin adına açamazlar görüntülü görüşme yapılıyor onda bile adamı şekilden şekile sokup sonra onaylıyorlar

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,637
1,330
113
Ya sözde ben bunla Facebook üzerinden iletişime geçmişim falan filan
Valla bilemiyorum neyse suçluysan da sucsuzsan da bulunur zaten . Lakin ben sana pek inanamadım yalan yok. Dediğim gibi ip lerden çıkıyor

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,131
908
113
Kral sanal hesap diye birşey yok bankayı ara sor. Ayrıca varsa da senin adına açamazlar görüntülü görüşme yapılıyor onda bile adamı şekilden şekile sokup sonra onaylıyorlar
Aradım kanka bankamızda hesabınız yoktur diyor sanal hesabım varmı diyorum bi tane telefon numarası söylüyor ona gelen kod falan diyor bişey demiyor başka

Yadeyade001

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
84
20
8
Kapora işi falan yapmışlardır bizim oralarda Mesur bu işler ahşapev elektirikli bisiklet sahibinden işi senin adını kullanıp başka ibana attırma

Yadeyade001

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
84
20
8
Bişiy çıkmaz merak etme ben 6 kere gittim ifadeye bişiy cıkmıyor

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,131
908
113
Valla bilemiyorum neyse suçluysan da sucsuzsan da bulunur zaten . Lakin ben sana pek inanamadım yalan yok. Dediğim gibi ip lerden çıkıyor
Zaten o yüzden içim rahat ben hiç Facebook kullanmadım 15 sene önce bi hesabım vardı onura dondurmuştum