Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Adıma Açılan Banka Hesabı ile Dolandırıcılık

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,432
838
113
2023 de dosya açılmış hic mi edevletten görmedin

Yadeyade001

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
84
20
8
Bana 130 bin yolladı lar bngolov işinden ifade verdım dosya kapandı

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,388
4,185
113
Şimdiden kendine dön atlet vs ayarla dost allah kurtarsın benim arkadaş da senin gibi duruma düştü 8 aydır ilerde yatiyor

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,084
5,950
113
Adama ulastim. Parayi kumar sitesine yatirmis. Geri almak icin yalan soylemis. Kumar sitesi benim adima hesap acmis benim sucum yok de. Sen yandin o da yansin :)
Şaka bir yana olayin asli belki de aynen boyledir.
Ortada senin dolandirici oldugunu kanitlayan konusma, ip adresi v.s filan olmadikca mahkemenin boyle seylerle ugrasmasi sacmalik.
Sana ait oldugu iddia edilen hesapta baska yasadisi bi olay olmadigina emin olsan, bahsettigi bisikleti verdim, kaybetmis desen belki dava dusecek. Sacma sapan isler.

Ocrah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,803
488
83
Nkolay hesabı sattıysan odur. Hem bankada hesabın yok, hem sanal diyorlar odur muhtemelen. Nkolay aktifbankın.

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,139
1,246
113
Dostlar ben maçtan hiç anlamıyorum kupon yapan biri banada atar mi kuponunu

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
656
113
Adama ulastim. Parayi kumar sitesine yatirmis. Geri almak icin yalan soylemis. Kumar sitesi benim adima hesap acmis benim sucum yok de. Sen yandin o da yansin :)
Şaka bir yana olayin asli belki de aynen boyledir.
Ortada senin dolandirici oldugunu kanitlayan konusma, ip adresi v.s filan olmadikca mahkemenin boyle seylerle ugrasmasi sacmalik.
Sana ait oldugu iddia edilen hesapta baska yasadisi bi olay olmadigina emin olsan, bahsettigi bisikleti verdim, kaybetmis desen belki dava dusecek. Sacma sapan isler.
Yok kanka adamı aradım dolandırılan adam öğretmen kumar falanla işim dahi olmaz dedi bana Facebook’tan bisiklet aldığına dair konuşmaları attı yani ortada bişey var çözemedim

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
656
113
Nkolay hesabı sattıysan odur. Hem bankada hesabın yok, hem sanal diyorlar odur muhtemelen. Nkolay aktifbankın.
Yok kanka benim payfix Papara hiç olmadı bile hayatım boyunca 2 banka hesabım oldu bir de PayCO başka yok

Saplangaç

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
220
45
28
Merhaba dostlar adıma aktifbanktan sanal hesap açılmış Facebook üzerinden elektrikli bisiklet satışı adına altında dolandırıcılık işlemi yapılmış savcılığa gidip ifade verdim bu iban bana ait değil hayatım boyunca aktifbankla bir ilişkim olmadı dedim aktif bankı arıyorum nasıl olurda benim iznim dışında adıma hesap açabiliyorsunuz dedim sizin bankamızla hiç bir ilişkiniz yoktur diyor anlamadım gitti daha önce başına böyle bişey gelen veya tanıdığının başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim ne yapmalıyım
Gecmis olsun, son durum ne oldu ?