Aynı olay mıBişiy çıkmaz merak etme ben 6 kere gittim ifadeye bişiy cıkmıyor
Yok kanka e devlette gözükseydi turizm işi yapıyorum sürekli giriyorum görürdüm ifade o zaman ama yeni ifadeye aldılar beni2023 de dosya açılmış hic mie devletten görmedin
Ama benim bu ibanla bir bağlantım yok ki ben açmadım yani senin olay farklıBana 130 bin yolladı lar bngolov işinden ifade verdım dosya kapandı
Nasıl yani suçu neydi ki ispatlayamadı mıŞimdiden kendine dön atlet vs ayarla dost allah kurtarsın benim arkadaş da senin gibi duruma düştü 8 aydır ilerde yatiyor
🤣🤣🤣Ulan inşallah senin hesaba para atmamisizdir
Maalesef suçlu buldular ilerde yatıyor alakası bile yoktuNasıl yani suçu neydi ki ispatlayamadı mı
Yok kanka adamı aradım dolandırılan adam öğretmen kumar falanla işim dahi olmaz dedi bana Facebook’tan bisiklet aldığına dair konuşmaları attı yani ortada bişey var çözemedimAdama ulastim. Parayi kumar sitesine yatirmis. Geri almak icin yalan soylemis. Kumar sitesi benim adima hesap acmis benim sucum yok de. Sen yandin o da yansin
Şaka bir yana olayin asli belki de aynen boyledir.
Ortada senin dolandirici oldugunu kanitlayan konusma, ip adresi v.s filan olmadikca mahkemenin boyle seylerle ugrasmasi sacmalik.
Sana ait oldugu iddia edilen hesapta baska yasadisi bi olay olmadigina emin olsan, bahsettigi bisikleti verdim, kaybetmis desen belki dava dusecek. Sacma sapan isler.
Yok kanka benim payfix Papara hiç olmadı bile hayatım boyunca 2 banka hesabım oldu bir de PayCO başka yokNkolay hesabı sattıysan odur. Hem bankada hesabın yok, hem sanal diyorlar odur muhtemelen. Nkolay aktifbankın.
Gecmis olsun, son durum ne oldu ?Merhaba dostlar adıma aktifbanktan sanal hesap açılmış Facebook üzerinden elektrikli bisiklet satışı adına altında dolandırıcılık işlemi yapılmış savcılığa gidip ifade verdim bu iban bana ait değil hayatım boyunca aktifbankla bir ilişkim olmadı dedim aktif bankı arıyorum nasıl olurda benim iznim dışında adıma hesap açabiliyorsunuz dedim sizin bankamızla hiç bir ilişkiniz yoktur diyor anlamadım gitti daha önce başına böyle bişey gelen veya tanıdığının başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim ne yapmalıyım