Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Adıma Açılan Banka Hesabı ile Dolandırıcılık

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,002
946
113
Ağa bende aktifbank ve nkolay kullanıyorum sanal iban diye birşey yok. Ayrıca görüntülü görüşme olmadan hesap açılamıyor ve adına açılan banka hesapları e devlette görünüyor. Olay başkaysa açıkça yaz da milletin aklını bulandırma. Zaten paronayak olduk.

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,251
1,050
113
savcılıga ıfade verdım demişinya onu atsana konuya neyazıyor bakalım orda
Savcılığa ifade verdiğinde sana bişey mi veriyorlar ülkeye bak kimse kimseye inanmıyor ne diyim umarım yaşamazsın böyle bişey

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
948
298
63
Savcılığa ifade verdiğinde sana bişey mi veriyorlar ülkeye bak kimse kimseye inanmıyor ne diyim umarım yaşamazsın böyle bişey
hocam sen ıfade verdıgınde tutanaga ımza atmadınmı onun bi nushasını sana vermesı lazım

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,251
1,050
113
Ağa bende aktifbank ve nkolay kullanıyorum sanal iban diye birşey yok. Ayrıca görüntülü görüşme olmadan hesap açılamıyor ve adına açılan banka hesapları e devlette görünüyor. Olay başkaysa açıkça yaz da milletin aklını bulandırma. Zaten paronayak olduk.
Bende bilmiyorum ki bana denilen sanal bir hesabım varmış sözde ben açmışım dolandırılan adamın ismi var ben varım olay bu

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,640
1,330
113
Evet benimde nkolay hesabım var canlı görüşme ile hesabımı aktif edip acabildim. Birde onay için artı olarak kendi banka hesaplarımdan 1 TL göndererek onaylamıştım.

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,002
946
113
Evet benimde nkolay hesabım var canlı görüşme ile hesabımı aktif edip acabildim. Birde onay için artı olarak kendi banka hesaplarımdan 1 TL göndererek onaylamıştım.
Aynn kredi çekerken bile arayıp 50 tane soru soruyor sonra onaylıyor

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,463
848
113
Benim kimlikte ufacık bir çatlak vardı telefon görüşmesinde onu bahane edip hesap bile
acmadi aktifbank kimliği yenileyip açtırdım

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,640
1,330
113
Birader burda aktifbank ile tek kelime geçmemiş ziraat bankası var. Ve birisiyle Facebook üzerinden motorsiklet alışverişi yaptığını kabul etmişsin. Senin konu başında yazdığın olayla zerre ilgisi yok ki 😆😆