Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Adıma Açılan Banka Hesabı ile Dolandırıcılık

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,912
705
113
Tamam işte mahkeme karşıyı sembolikte olsa bi tazminata mahkum ederek itibarını topluyor ama o tazminatlada seni zenginleştirmiyor
Anladım kanka zaten insan bu durumda ne beklerki temize çıkmak yeterki bide banka rencide olsun yeter

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
278
63
Anladım kanka zaten insan bu durumda ne beklerki temize çıkmak yeterki bide banka rencide olsun yeter
Yapman gereken tazminat değil suç duyurusunda bulunmak karşı daha sonra karşı tarafın uzlaşma isteğini beklemek o zaman istediğin talepte bulunursun

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,434
838
113
Aktif bank kullanan biri olarak sanal ıban diye birşey yok arkadaş tam olarak doğruyu söylemiyor bence.isme ait ıban öyle kolay açılacak birşey değil

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,618
1,317
113
Merhaba dostlar adıma aktifbanktan sanal hesap açılmış Facebook üzerinden elektrikli bisiklet satışı adına altında dolandırıcılık işlemi yapılmış savcılığa gidip ifade verdim bu iban bana ait değil hayatım boyunca aktifbankla bir ilişkim olmadı dedim aktif bankı arıyorum nasıl olurda benim iznim dışında adıma hesap açabiliyorsunuz dedim sizin bankamızla hiç bir ilişkiniz yoktur diyor anlamadım gitti daha önce başına böyle bişey gelen veya tanıdığının başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim ne yapmalıyım
İplerden o hesabı hangi cihazdan hangi ip lerden en çok girilmiş zaten çıkıyor. Sen eğer benden değil alakam yok diyorsan rahat ol . Ama ip den senin kullandığın ip olur cihaz olur zaten polisler buluyor bunu bil .

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,618
1,317
113
Aktif bank kullanan biri olarak sanal ıban diye birşey yok arkadaş tam olarak doğruyu söylemiyor bence.isme ait ıban öyle kolay açılacak birşey değil
Bana da öyle geliyor biraz tutumsuzluk var gibi

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
hocam olayı tam olarak soyle bence sanal iban ne demek mesela ilk defa duydum

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
savcılıga ıfade verdım demişinya onu atsana konuya neyazıyor bakalım orda

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,912
705
113
Güzel kardeşim bana denilen sanal hesap oluşturulup o hesaba para gelmesi illa e devletimi mi vereyim sana anlamadım