- 1,116
- 602
- 113
Ben çeyreği denver'a vermiştim 🤔Biz oynasak 35 de kalırdı puahaht
Ben çeyreği denver'a vermiştim 🤔Biz oynasak 35 de kalırdı puahaht
Ben yapmicam dost
Tamamdır bu arkadaşlar yapabilir toplam 9.4k dağıtacağız kişi sayısına da ortak karar verin dostlar hepinize tebrikler
Peki Abuzer halletsin ozamnBen yapmicam dost
Bastan beri olanlar alınacak reis bu kadar basitTamamdır bu arkadaşlar yapabilir toplam 9.4k dağıtacağız kişi sayısına da ortak karar verin dostlar hepinize tebrikler
Nasıl istersen reisBeyler şimdi dağıtımı nasıl yapalım birisi en baştan beri eksiksiz takip edenlerden liste yapsın. 2 tane de aramızda güvendiğimiz kişiye ben parayı yarı yarıya göndereyim listenin yarısına birisi göndersin kalan yarısına da diğeri göndersin işi de kolay olsun olur mu
Geçmiş olsun dostumBen çeyreği denver'a vermiştim 🤔
Kesene bereket dostTamamdır bu arkadaşlar yapabilir toplam 9.4k dağıtacağız kişi sayısına da ortak karar verin dostlar hepinize tebrikler
Onu 14 yap herkes sevinsin bariTamamdır bu arkadaşlar yapabilir toplam 9.4k dağıtacağız kişi sayısına da ortak karar verin dostlar hepinize tebrikler
Konudaki kişilere takip eden eşit paylaşım olsun hak geçmesinTamamdır bu arkadaşlar yapabilir toplam 9.4k dağıtacağız kişi sayısına da ortak karar verin dostlar hepinize tebrikler
Abuzer hoca burada bildik insan onda toplanabilirBastan beri olanlar alınacak reis bu kadar basit
4.4 değil miydi dost arttırdn miTamamdır bu arkadaşlar yapabilir toplam 9.4k dağıtacağız kişi sayısına da ortak karar verin dostlar hepinize tebrikler
Kesene bereket dost 🙏Tamamdır bu arkadaşlar yapabilir toplam 9.4k dağıtacağız kişi sayısına da ortak karar verin dostlar hepinize tebrikler
çok kişi takip etmiyordu ki 9 kişi 1k bile oalbilir benceTamamdır bu arkadaşlar yapabilir toplam 9.4k dağıtacağız kişi sayısına da ortak karar verin dostlar hepinize tebrikler
Maraslilara ödül yokmuş dostum sana gece oto teyp yolu göründü puahahahaha4.4 değil miydi dost arttırdn mi