- 80,239
- 53,074
- 113
Yok be o sorumlulugu almam neyse oyundayim la konusuruz sonraHaftaya gğzel maçlar var iyi kuponlar çıkar tek tek kasa kasa gidicem mecbur
Yok be o sorumlulugu almam neyse oyundayim la konusuruz sonraHaftaya gğzel maçlar var iyi kuponlar çıkar tek tek kasa kasa gidicem mecbur
şimdi açtı 😂Osimhen 2 gun kupon falan yapti kimse dm atmasin diye dm mi kapatmis ahahahaha
Nasıl bildinOsimhen 2 gun kupon falan yapti kimse dm atmasin diye dm mi kapatmis ahahahaha
Tmm dostum bol şansYok be o sorumlulugu almam neyse oyundayim la konusuruz sonra
Kesene bereket aga bol kazançlarAbuzere dağıtım miktarını gonderdim kendisi sizlere ulaşacak arkadaşlar şu andan itibaren
Kesene bereket dostAbuzere dağıtım miktarını gonderdim kendisi sizlere ulaşacak arkadaşlar şu andan itibaren
Kesene bereket dostAbuzere dağıtım miktarını gonderdim kendisi sizlere ulaşacak arkadaşlar şu andan itibaren
Atıyorum ben bi dk@Abuzerkömürcü dostum listeyi buraya da atar mısın sürekli yazılıyor bana da görenler oradan baksin
Tebrikleri@Abuzerkömürcü dostum listeyi buraya da atar mısın sürekli yazılıyor bana da görenler oradan baksin
Kesene bereket kardeş şansın daim olsunAbuzere dağıtım miktarını gonderdim kendisi sizlere ulaşacak arkadaşlar şu andan itibaren
Tebrikler dostumAbuzere dağıtım miktarını gonderdim kendisi sizlere ulaşacak arkadaşlar şu andan itibaren