Eyvallah kral@Abdu21 burası tamam dm açıyorum o 4 kalaya kadar gelenler kendini biliyordur zaten
Eyvallah kral@Abdu21 burası tamam dm açıyorum o 4 kalaya kadar gelenler kendini biliyordur zaten
Kıyak dağıtım yaptı inşallah Allah kalbine göre verir.Dedim beyler 15 kişi felanız çok değil yani adam 9.4 k bağışladı kesesine bereket
Tamamdır eline saglik@Abdu21 burası tamam dm açıyorum o 4 kalaya kadar gelenler kendini biliyordur zaten
Abuzer iban mı atcaz ne atcaz papara mı@Abdu21 burası tamam dm açıyorum o 4 kalaya kadar gelenler kendini biliyordur zaten
Abdu kesene bereket kardeş şimdidenTamamdır eline saglik
Aynen güzel dağıtım olduKıyak dağıtım yaptı inşallah Allah kalbine göre verir.
Bizim toto geliyor mu yoksa ahahahBen gormez demedim osimhen dedim
Sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum 200 300 ödüyor normaldeZlot bize arıza çıkarmaz birazdan gelir hallederiz
Ekli dosyayı görüntüle 742097
Kesene bereket dostZlot bize arıza çıkarmaz birazdan gelir hallederiz
Biliyorum bende onu takip ediyorum bakalım yalnız Gs durumu iç açıcı değil Okan sapıttıBen gormez demedim osimhen dedim
Kesene bereket dost Allah razı olsun senden🙏Zlot bize arıza çıkarmaz birazdan gelir hallederiz
Abuzer gönderim nerden olur kardeş iban mı atalım paypay da var bende nasıl istersen@Abdu21 burası tamam dm açıyorum o 4 kalaya kadar gelenler kendini biliyordur zaten
TebriklrrZlot bize arıza çıkarmaz birazdan gelir hallederiz
allah arttırsın ne güzel çekim yahuZlot bize arıza çıkarmaz birazdan gelir hallederiz
10 dakika ya gelir sağlam site bari 2 tane rol de açtırin almayan arkadas larda nasiplenseZlot bize arıza çıkarmaz birazdan gelir hallederiz
Herkes alacak neredeyse10 dakika ya gelir sağlam site bari 2 tane rol de açtırin almayan arkadas larda nasiplense
Onuda dedim ben puahhaBiliyorum bende onu takip ediyorum bakalım yalnız Gs durumu iç açıcı değil Okan sapıttı