Kabul ediyorlarsa olur benceDagitma için paranın yarısını @butragueno Ya göndereceğim forumda hep gördüğüm biri. Kalan yarısını da @TheMachine dost8muza gönderebilirim eğer bu arkadaşlara siz de güveniyorsanız ve bu arkadaşlar da kabul ederse
Kabul ediyorlarsa olur benceDagitma için paranın yarısını @butragueno Ya göndereceğim forumda hep gördüğüm biri. Kalan yarısını da @TheMachine dost8muza gönderebilirim eğer bu arkadaşlara siz de güveniyorsanız ve bu arkadaşlar da kabul ederse
Göt göt değil kazan dairesi mübarekGöt kapılara sığmaz oldu dostum puahahahaha
Bizim yazhaneye sordurayim araklamistir çocuklar kusura bakmaBizim arabanın teyibi yok sordursana sizin çocuklara Toyota Corolla 2016 sedan
Olur dost kesene bereket Allah daha çok versin knk🙏Dagitma için paranın yarısını @butragueno Ya göndereceğim forumda hep gördüğüm biri. Kalan yarısını da @TheMachine dost8muza gönderebilirim eğer bu arkadaşlara siz de güveniyorsanız ve bu arkadaşlar da kabul ederse
Aga ben suan musait degilim benim yerime @Abuzerkömürcü e atarsin o sekilde olur istersenDagitma için paranın yarısını @butragueno Ya göndereceğim forumda hep gördüğüm biri. Kalan yarısını da @TheMachine dost8muza gönderebilirim eğer bu arkadaşlara siz de güveniyorsanız ve bu arkadaşlar da kabul ederse
Benimde opel ınsignia 2014 tesla ekran varsa alırım 500 TL’ye 😂Bizim arabanın teyibi yok sordursana sizin çocuklara Toyota Corolla 2016 sedan
2 Side kayadan sağlamdır da tek başına Abuzer hallederim dediiDagitma için paranın yarısını @butragueno Ya göndereceğim forumda hep gördüğüm biri. Kalan yarısını da @TheMachine dost8muza gönderebilirim eğer bu arkadaşlara siz de güveniyorsanız ve bu arkadaşlar da kabul ederse
Tamam öyle yaparızAga ben suan musait degilim benim yerime @Abuzerkömürcü e atarsin o sekilde olur istersen
@AthenaBenimde opel ınsignia 2014 tesla ekran varsa alırım 500 TL’ye 😂
Bol şanslarGelirse 4.4k konudakilere dağıtırız.
Ekli dosyayı görüntüle 742059
Hem liste hem dağıtım zor olmasın diye 2kisiye boleriz diye düşünmüştüm kimseyi ekstra uğraştırmaya gerek yok2 Side kayadan sağlamdır da tek başına Abuzer hallederim dedii
Haklısın dost vallahiHem liste hem dağıtım zor olmasın diye 2kisiye boleriz diye düşünmüştüm kimseyi ekstra uğraştırmaya gerek yok
Reis üçünü de biliyoruz burdan sıkıntı yok sen nasıl istersen öyle yapHem liste hem dağıtım zor olmasın diye 2kisiye boleriz diye düşünmüştüm kimseyi ekstra uğraştırmaya gerek yok