- 64,014
- 29,571
- 113
Uzatmayin diyorum hala uzatiyolar dağıtımda yaparız sakın olun yavrularim
20 kişi beğenmiş 20 ye böl herkes nasiplensinTamamdır bu arkadaşlar yapabilir toplam 9.4k dağıtacağız kişi sayısına da ortak karar verin dostlar hepinize tebrikler
Bi sus muzunu ye bi sus aw20 kisiden fazla var 😁😁
20 kişi ideal herkes faydalansjnTamamdır bu arkadaşlar yapabilir toplam 9.4k dağıtacağız kişi sayısına da ortak karar verin dostlar hepinize tebrikler
Kesene bereket kralTamamdır bu arkadaşlar yapabilir toplam 9.4k dağıtacağız kişi sayısına da ortak karar verin dostlar hepinize tebrikler
Kemalım gözlerinden öperim@ferdikadıoğlu noldu la neye güldün 😅
Bi emeklinin maaşını kurtaracak abdu kardeşimiz bugün gaspa cikmayacam sayesindeMaraslilara ödül yokmuş dostum sana gece oto teyp yolu göründü puahahahaha
Abuzer verir ayarı meral etmenUzatmayin diyorum hala uzatiyolar dağıtımda yaparız sakın olun yavrularim
Dagitma için paranın yarısını @butragueno Ya göndereceğim forumda hep gördüğüm biri. Kalan yarısını da @TheMachine dost8muza gönderebilirim eğer bu arkadaşlara siz de güveniyorsanız ve bu arkadaşlar da kabul ederseAbuzer yapsın listeyi dağıtıma biri gönüllü olsun
Ok bb 🦧Bi sus muzunu ye bi sus aw
Ulan savas 30 a kadar bak sende ne alakaUzatmayin diyorum hala uzatiyolar dağıtımda yaparız sakın olun yavrularim
Canımsın ferdim iyileş artık sahalara dön yata yata karpuzu büyüttünKemalım gözlerinden öperim
Bizim arabanın teyibi yok sordursana sizin çocuklara Toyota Corolla 2016 sedanBi emeklinin maaşını kurtaracak abdu kardeşimiz bugün gaspa cikmayacam sayesinde
2 sınede canımı emanet ederım npppDagitma için paranın yarısını @butragueno Ya göndereceğim forumda hep gördüğüm biri. Kalan yarısını da @TheMachine dost8muza gönderebilirim eğer bu arkadaşlara siz de güveniyorsanız ve bu arkadaşlar da kabul ederse
Göt kapılara sığmaz oldu dostum puahahahahaCanımsın ferdim iyileş artık sahalara dön yata yata karpuzu büyüttün