- 11,087
- 4,453
- 113
Hala artçılar devam ediyor
bende bitane gordum pijama araya kaçmiş ama sexepallik olarak bakma yani bacimiz bukadar can korkusu ne diye sordurttu kendime tamam durum bunu gerektirmezde duşta ol köpükle filan çik sen onu nasil begendinde aldin giydinYaw hele bitanesi vardı tek gözü kapalı yeni uyandırmislar belli 😂
aybi seyimi konusuyoruz durumu mu anlatacagim tekrar tekrar35 .
5 kere girdim o cezaevi kapısından içeri .
Afet durumunda jandarma direk cezaevine konuşlanır.
Yıkım olursa arama kurtarma devreye girer.
Yıkım yoksa deprem bittikten sonra sayım yapılır eğer mahkum dışarı alınacaksa jandarma eşliğinde güvenli bölgeye götürülür .
Kimse aa bu kaçıyor hemen vurayım demez tckda bile refleks kanunu var.
Güzellikler 😂bende bitane gordum pijama araya kaçmiş ama sexepallik olarak bakma yani bacimiz bukadar can korkusu ne diye sordurttu kendime tamam durum bunu gerektirmezde duşta ol köpükle filan çik sen onu nasil begendinde aldin giydin
Yok kardeşim ben anladım dmeek istediğini.aybi seyimi konusuyoruz durumu mu anlatacagim tekrar tekrar
Kaç yaşında insanlarsiniz şu durumda yaptığınız yorumlara bak amkbende bitane gordum pijama araya kaçmiş ama sexepallik olarak bakma yani bacimiz bukadar can korkusu ne diye sordurttu kendime tamam durum bunu gerektirmezde duşta ol köpükle filan çik sen onu nasil begendinde aldin giydin
Toplam 22 olduHala artçılar devam ediyor
ağa bendw ayni seyi savunuyorum zatenYok kardeşim ben anladım dmeek istediğini.
Diğer arkadaş Hatayda firar eden 3 kişi vuruldu yazmış ya onun söylediğine inanma diye söylüyorum sana .
Sen yanlış biliyorsun diye açıklama yapmıyorum he yanlış anlama.
arkadaşlar yazmadan once dusunun ve konusun Allah rizasi içinağa bendw ayni seyi savunuyorum zaten
Araya durduk yere dini lafızları sokuşturuyorsun ya bana cevap verirken. Ben de karşındaki kişi müslüman olmayabilir diyorum. Yani senin doğrun, bir başkasının doğrusu olmayabilir. Bunu söyledimguzel kardesim tam olarak nereyi anlamadin bilmiyorum fakat bence konuya hakim olduğundan eminmisin?
Valla artçılar bitmesi lazım yoksa eve girmemiz çok riskli 6.2 den sonra 5.2 de oldu çünkü 13.02 de falan sürekli Marmara şuan artçılarToplam 22 oldu
evet şuan bunu söyledin lafızı ben sokmuş olamam gercek dışı bir söylemim varsa beni düzelt konu itibariyle söylem onu gerektirdiAraya durduk yere dini lafızları sokuşturuyorsun ya bana cevap verirken. Ben de karşındaki kişi müslüman olmayabilir diyorum. Yani senin doğrun, bir başkasının doğrusu olmayabilir. Bunu söyledim
Evet büyük kapıda bence.Valla artçılar bitmesi lazım yoksa eve girmemiz çok riskli 6.2 den sonra 5.2 de oldu çünkü 13.02 de falan sürekli Marmara şuan artçılar
Bu 6.2 bir süre büyüğü erteleyebilir şu artcılar bitsin ama valla korkutuyorEvet büyük kapıda bence.
En azından gündüz olsun ki insanlar kaçacak zaman bulabilsin..
😁 Yaşın kaç bilmiyorum ama büyü bence biraz. Karşındaki kişi senin inancına veyahut ideolojine göre düşünmeyebilir. Bir şeye inanıp, herkesin aynı şekilde düşündüğünü varsayarak konuşmak çocuklukevet şuan bunu söyledin lafızı ben sokmuş olamam gercek dışı bir söylemim varsa beni düzelt konu itibariyle söylem onu gerektirdi
Artcı olması iyi deprem sonumlenıyor demektıtValla artçılar bitmesi lazım yoksa eve girmemiz çok riskli 6.2 den sonra 5.2 de oldu çünkü 13.02 de falan sürekli Marmara şuan artçılar