Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

5.8 Deprem

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,344
7,361
113
Komşu kızlar picamalarla atlamış dışarı Allah'm modelleri kes 😂😂

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,783
892
113
dostum yalan mı söylüyoruz hem orda bizzat olayı yaşamış arkadaşım anlattı hemde kaynak
birde anlatmak dışında şuan senin soyleminle destekleyici bir kaç görüntü vb olaylar. sana yalan soyluyorsun diyemem ama destekleyici kaynakla konuşmadigini soyleyebilirim

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,987
4,070
113
Hapishanelere falan birşey olmaz depreme göre inşaa ediliyor öyle kolay mı kaçmak

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,382
2,427
113
Kağıthane merkezdeydim bende 6.2 ama hissedilen daha fazlaydı yalpaladim sokakta resmen kaçarken

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,382
2,427
113
Öncelikle bütün operatör sahiplerinin allah belasını versin formalite depremde yine sınıfta kaldılar o kadar parayı götürüyosanız köpek gibide altyapının kopmaması için bütün olumsuzlukları yok etmeniz lazım ne işe yararsınız siz. Neyse şeyi sorucaktım ben, cezaevinde böyle şiddetli deprem olursa gardiyanlar kendini korkudan dışarımı atar yoksa hızlıca hapistekilerin kapılarınımı açar dışarıya çıkmaları için, dışarıya dediğim açık alanları varya hava almak için
Depremlerde askerler teyakkuz halinde olur olası yikimda firar olmasin diye kapı falan da açmazlar kaderine mahkumsn

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
birde anlatmak dışında şuan senin soyleminle destekleyici bir kaç görüntü vb olaylar. sana yalan soyluyorsun diyemem ama destekleyici kaynakla konuşmadigini soyleyebilirim
Yahu öyle birşey olma ihtimali yok.
Adamlar kaçacakta jandarma 3 makumı vuracakta ortalığı inletir insanlar.
Zaten cezaevi yıkıldıysa nöbet kuleleride yıkılmıştır adam kendi canınımı koruyacak kaçan mahkummu kovalayacak

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,783
892
113
Yahu öyle birşey olma ihtimali yok.
Adamlar kaçacakta jandarma 3 makumı vuracakta ortalığı inletir insanlar.
Zaten cezaevi yıkıldıysa nöbet kuleleride yıkılmıştır adam kendi canınımı koruyacak kaçan mahkummu kovalayacak
yaş kaç usta yaff?

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,508
2,659
113
ben olacak demiyorum kizmabana
Ayrıca senin karşındaki adam müslüman olmayabilir dostum. Herkesin kendi doğruları kendine. İnancına bilgi muamelesi yaparak konuşuyorsun. Bilgi olsa adı inanç olmazdı herhalde. Bana ne senin inancından

Her dinin mensubu da kendi dinine bizimki doğru diyor

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,783
892
113
Ayrıca senin karşındaki adam müslüman olmayabilir dostum. Herkesin kendi doğruları kendine. İnancına bilgi muamelesi yaparak konuşuyorsun. Bilgi olsa adı inanç olmazdı herhalde. Bana ne senin inancından

Her dinin mensubu da kendi dinine bizimki doğru diyor
guzel kardesim tam olarak nereyi anlamadin bilmiyorum fakat bence konuya hakim olduğundan eminmisin?

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
yaş kaç usta yaff?
35 .

5 kere girdim o cezaevi kapısından içeri .

Afet durumunda jandarma direk cezaevine konuşlanır.

Yıkım olursa arama kurtarma devreye girer.

Yıkım yoksa deprem bittikten sonra sayım yapılır eğer mahkum dışarı alınacaksa jandarma eşliğinde güvenli bölgeye götürülür .

Kimse aa bu kaçıyor hemen vurayım demez tckda bile refleks kanunu var.