- 3,074
- 1,738
- 113
dostum yalan mı söylüyoruz hem orda bizzat olayı yaşamış arkadaşım anlattı hemde kaynaksende buna inandin?
dostum yalan mı söylüyoruz hem orda bizzat olayı yaşamış arkadaşım anlattı hemde kaynaksende buna inandin?
bu arkadaşa bi kuduz aşısı lazımbak simdi sen soruyu anlayamazsin aciklayacağim. isyandan sonra olanlardan mi bahsediyorsun önce mi?
Hiçbir şey olmaz. Arttıçılar da azalarak gidiyor. Bakın dalganızabirşeyler olunca konuşalim o halde
birde anlatmak dışında şuan senin soyleminle destekleyici bir kaç görüntü vb olaylar. sana yalan soyluyorsun diyemem ama destekleyici kaynakla konuşmadigini soyleyebilirimdostum yalan mı söylüyoruz hem orda bizzat olayı yaşamış arkadaşım anlattı hemde kaynak
banada öyle hanginiz islamin şartlarina karşi cikabilirsiniz ki kadere iman ettik unuttunuzmu?Hiçbir şey olmaz
sebep? kaçirdim orayıbu arkadaşa bi kuduz aşısı lazım
Yav bak dalgana olmaz birşeybanada öyle hanginiz islamin şartlarina karşi cikabilirsiniz ki kadere iman ettik unuttunuzmu?
Depremlerde askerler teyakkuz halinde olur olası yikimda firar olmasin diye kapı falan da açmazlar kaderine mahkumsnÖncelikle bütün operatör sahiplerinin allah belasını versin formalite depremde yine sınıfta kaldılar o kadar parayı götürüyosanız köpek gibide altyapının kopmaması için bütün olumsuzlukları yok etmeniz lazım ne işe yararsınız siz. Neyse şeyi sorucaktım ben, cezaevinde böyle şiddetli deprem olursa gardiyanlar kendini korkudan dışarımı atar yoksa hızlıca hapistekilerin kapılarınımı açar dışarıya çıkmaları için, dışarıya dediğim açık alanları varya hava almak için
benimde basima geldi komikti guldun xdKomşu kızlar picamalarla atlamış dışarı Allah'm modelleri kes 😂😂
Yahu öyle birşey olma ihtimali yok.birde anlatmak dışında şuan senin soyleminle destekleyici bir kaç görüntü vb olaylar. sana yalan soyluyorsun diyemem ama destekleyici kaynakla konuşmadigini soyleyebilirim
ben olacak demiyorum kizmabanaYav bak dalgana olmaz birşey
yaş kaç usta yaff?Yahu öyle birşey olma ihtimali yok.
Adamlar kaçacakta jandarma 3 makumı vuracakta ortalığı inletir insanlar.
Zaten cezaevi yıkıldıysa nöbet kuleleride yıkılmıştır adam kendi canınımı koruyacak kaçan mahkummu kovalayacak
Ayrıca senin karşındaki adam müslüman olmayabilir dostum. Herkesin kendi doğruları kendine. İnancına bilgi muamelesi yaparak konuşuyorsun. Bilgi olsa adı inanç olmazdı herhalde. Bana ne senin inancındanben olacak demiyorum kizmabana
Yaw hele bitanesi vardı tek gözü kapalı yeni uyandırmislar belli 😂benimde basima geldi komikti guldun xd
guzel kardesim tam olarak nereyi anlamadin bilmiyorum fakat bence konuya hakim olduğundan eminmisin?Ayrıca senin karşındaki adam müslüman olmayabilir dostum. Herkesin kendi doğruları kendine. İnancına bilgi muamelesi yaparak konuşuyorsun. Bilgi olsa adı inanç olmazdı herhalde. Bana ne senin inancından
Her dinin mensubu da kendi dinine bizimki doğru diyor
35 .yaş kaç usta yaff?