Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

5.8 Deprem

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,626
2,872
113
Öncelikle bütün operatör sahiplerinin allah belasını versin formalite depremde yine sınıfta kaldılar o kadar parayı götürüyosanız köpek gibide altyapının kopmaması için bütün olumsuzlukları yok etmeniz lazım ne işe yararsınız siz. Neyse şeyi sorucaktım ben, cezaevinde böyle şiddetli deprem olursa gardiyanlar kendini korkudan dışarımı atar yoksa hızlıca hapistekilerin kapılarınımı açar dışarıya çıkmaları için, dışarıya dediğim açık alanları varya hava almak için

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Öncelikle bütün operatör sahiplerinin allah belasını versin formalite depremde yine sınıfta kaldılar o kadar parayı götürüyosanız köpek gibide altyapının kopmaması için bütün olumsuzlukları yok etmeniz lazım ne işe yararsınız siz. Neyse şeyi sorucaktım ben, cezaevinde böyle şiddetli deprem olursa gardiyanlar kendini korkudan dışarımı atar yoksa hızlıca hapistekilerin kapılarınımı açar dışarıya çıkmaları için, dışarıya dediğim açık alanları varya hava almak için
Hapishaneler çok saglam yapılıyor dışarı çıkarılmalarına gerek yok

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,782
891
113
gardiyan emir kulu soru yanliş yöneticileri soracaktin heral suclu gardiyanlar olmuş olabilir senin nezlinde ama durum asla böyle birşey değil

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,782
891
113
Hiç bir gardiyan buna karar veremez. Ne yazıkkı

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,432
838
113
Android deprem programi 15 sn önce bildirim geldi depremden önce

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,488
2,643
113
Fatih semtindeki çürük çarık binalara bile birşey olmadı

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,000
2,825
113
Android deprem programi 15 sn önce bildirim geldi depremden önce
Çünkü deprem genelde yer altı yada deniz dibinden vurur o titreşim belli bir sekans üstünde ise uyarıcılar devreye girer bu teknoloji ne yazık ki bizim ülkeye uzak zaten bilinç desen evlere şenlik

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,053
1,716
113
hapishaneler depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor ama hatay depreminde hatay cezaevi yıkıldı isyan çıktı gardiyanlar dışarı attı kendini hapishaneden kaçış mümkün olmadı firar girişiminde 3 mahkum öldürüldü 12 mahkum yaralı yakalandı

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,782
891
113
Yok haklısınız ben öyle anlık merak ettim sadece insani olarak ne yaparlar diye
bir deprem anında yani ciddi durumda herkes insandır. Durum ne gerektirirse onu yapacaktir diger etkenler goz onunde bulundurulur. bildigim inandigim bu. yasamaninda vermiş oldugu sorumlulukla ya yardima ihtiyaci olan gardiyansa bunlar hep olasilik senin sorun gibi

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,782
891
113
hapishaneler depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor ama hatay depreminde hatay cezaevi yıkıldı isyan çıktı gardiyanlar dışarı attı kendini hapishaneden kaçış mümkün olmadı firar girişiminde 3 mahkum öldürüldü 12 mahkum yaralı yakalandı
sende buna inandin?

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
Kapıları açmazlar jandarma gelir cezaevine.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
Guatemala mı kardeşim burası ?