- 487
- 235
- 43
geçmiş olsun dostlar
bu konuyu az önce anlattim sayin F.terimŞebeke çekmemiş ki arama yapilabilsin adam nereden bilecek kaç kişi aradığını
Hapishaneler çok saglam yapılıyor dışarı çıkarılmalarına gerek yokÖncelikle bütün operatör sahiplerinin allah belasını versin formalite depremde yine sınıfta kaldılar o kadar parayı götürüyosanız köpek gibide altyapının kopmaması için bütün olumsuzlukları yok etmeniz lazım ne işe yararsınız siz. Neyse şeyi sorucaktım ben, cezaevinde böyle şiddetli deprem olursa gardiyanlar kendini korkudan dışarımı atar yoksa hızlıca hapistekilerin kapılarınımı açar dışarıya çıkmaları için, dışarıya dediğim açık alanları varya hava almak için
gardiyan emir kulu soru yanliş yöneticileri soracaktin heral suclu gardiyanlar olmuş olabilir senin nezlinde ama durum asla böyle birşey değilÖncelikle bütün operatör sahiplerinin allah belasını versin formalite depremde yine sınıfta kaldılar o kadar parayı götürüyosanız köpek gibide altyapının kopmaması için bütün olumsuzlukları yok etmeniz lazım ne işe yararsınız siz. Neyse şeyi sorucaktım ben, cezaevinde böyle şiddetli deprem olursa gardiyanlar kendini korkudan dışarımı atar yoksa hızlıca hapistekilerin kapılarınımı açar dışarıya çıkmaları için, dışarıya dediğim açık alanları varya hava almak için
o yüzden mi yaşiyorsun yoksa? ne anlatmak istedin usta anlamadmAndroid deprem programi 15 sn önce bildirim geldi depremden önce
oha programın adı ne kankiAndroid deprem programi 15 sn önce bildirim geldi depremden önce
birşeyler olunca konuşalim o haldeFatih semtindeki çürük çarık binalara bile birşey olmadı
kardes sen kuduz köpek misn?o yüzden mi yaşiyorsun yoksa? ne anlatmak istedin usta anlamadm
Yok haklısınız ben öyle anlık merak ettim sadece insani olarak ne yaparlar diyegardiyan emir kulu soru yanliş yöneticileri soracaktin heral suclu gardiyanlar olmuş olabilir senin nezlinde ama durum asla böyle birşey değil
Çünkü deprem genelde yer altı yada deniz dibinden vurur o titreşim belli bir sekans üstünde ise uyarıcılar devreye girer bu teknoloji ne yazık ki bizim ülkeye uzak zaten bilinç desen evlere şenlikAndroid deprem programi 15 sn önce bildirim geldi depremden önce
hapishaneler depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor ama hatay depreminde hatay cezaevi yıkıldı isyan çıktı gardiyanlar dışarı attı kendini hapishaneden kaçış mümkün olmadı firar girişiminde 3 mahkum öldürüldü 12 mahkum yaralı yakalandıÖncelikle bütün operatör sahiplerinin allah belasını versin formalite depremde yine sınıfta kaldılar o kadar parayı götürüyosanız köpek gibide altyapının kopmaması için bütün olumsuzlukları yok etmeniz lazım ne işe yararsınız siz. Neyse şeyi sorucaktım ben, cezaevinde böyle şiddetli deprem olursa gardiyanlar kendini korkudan dışarımı atar yoksa hızlıca hapistekilerin kapılarınımı açar dışarıya çıkmaları için, dışarıya dediğim açık alanları varya hava almak için
bir deprem anında yani ciddi durumda herkes insandır. Durum ne gerektirirse onu yapacaktir diger etkenler goz onunde bulundurulur. bildigim inandigim bu. yasamaninda vermiş oldugu sorumlulukla ya yardima ihtiyaci olan gardiyansa bunlar hep olasilik senin sorun gibiYok haklısınız ben öyle anlık merak ettim sadece insani olarak ne yaparlar diye
sende buna inandin?hapishaneler depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor ama hatay depreminde hatay cezaevi yıkıldı isyan çıktı gardiyanlar dışarı attı kendini hapishaneden kaçış mümkün olmadı firar girişiminde 3 mahkum öldürüldü 12 mahkum yaralı yakalandı
Kapıları açmazlar jandarma gelir cezaevine.Öncelikle bütün operatör sahiplerinin allah belasını versin formalite depremde yine sınıfta kaldılar o kadar parayı götürüyosanız köpek gibide altyapının kopmaması için bütün olumsuzlukları yok etmeniz lazım ne işe yararsınız siz. Neyse şeyi sorucaktım ben, cezaevinde böyle şiddetli deprem olursa gardiyanlar kendini korkudan dışarımı atar yoksa hızlıca hapistekilerin kapılarınımı açar dışarıya çıkmaları için, dışarıya dediğim açık alanları varya hava almak için
Guatemala mı kardeşim burası ?hapishaneler depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor ama hatay depreminde hatay cezaevi yıkıldı isyan çıktı gardiyanlar dışarı attı kendini hapishaneden kaçış mümkün olmadı firar girişiminde 3 mahkum öldürüldü 12 mahkum yaralı yakalandı