Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

5.8 Deprem

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,074
4,443
113
Hala artçılar devam ediyor

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,783
892
113
Yaw hele bitanesi vardı tek gözü kapalı yeni uyandırmislar belli 😂
bende bitane gordum pijama araya kaçmiş ama sexepallik olarak bakma yani bacimiz bukadar can korkusu ne diye sordurttu kendime tamam durum bunu gerektirmezde duşta ol köpükle filan çik sen onu nasil begendinde aldin giydin

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,783
892
113
35 .

5 kere girdim o cezaevi kapısından içeri .

Afet durumunda jandarma direk cezaevine konuşlanır.

Yıkım olursa arama kurtarma devreye girer.

Yıkım yoksa deprem bittikten sonra sayım yapılır eğer mahkum dışarı alınacaksa jandarma eşliğinde güvenli bölgeye götürülür .

Kimse aa bu kaçıyor hemen vurayım demez tckda bile refleks kanunu var.
aybi seyimi konusuyoruz durumu mu anlatacagim tekrar tekrar

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,489
7,448
113
bende bitane gordum pijama araya kaçmiş ama sexepallik olarak bakma yani bacimiz bukadar can korkusu ne diye sordurttu kendime tamam durum bunu gerektirmezde duşta ol köpükle filan çik sen onu nasil begendinde aldin giydin
Güzellikler 😂

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,973
959
113
aybi seyimi konusuyoruz durumu mu anlatacagim tekrar tekrar
Yok kardeşim ben anladım dmeek istediğini.
Diğer arkadaş Hatayda firar eden 3 kişi vuruldu yazmış ya onun söylediğine inanma diye söylüyorum sana .
Sen yanlış biliyorsun diye açıklama yapmıyorum he yanlış anlama.

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,783
892
113
Yok kardeşim ben anladım dmeek istediğini.
Diğer arkadaş Hatayda firar eden 3 kişi vuruldu yazmış ya onun söylediğine inanma diye söylüyorum sana .
Sen yanlış biliyorsun diye açıklama yapmıyorum he yanlış anlama.
ağa bendw ayni seyi savunuyorum zaten

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,580
2,715
113
guzel kardesim tam olarak nereyi anlamadin bilmiyorum fakat bence konuya hakim olduğundan eminmisin?
Araya durduk yere dini lafızları sokuşturuyorsun ya bana cevap verirken. Ben de karşındaki kişi müslüman olmayabilir diyorum. Yani senin doğrun, bir başkasının doğrusu olmayabilir. Bunu söyledim

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,783
892
113
Araya durduk yere dini lafızları sokuşturuyorsun ya bana cevap verirken. Ben de karşındaki kişi müslüman olmayabilir diyorum. Yani senin doğrun, bir başkasının doğrusu olmayabilir. Bunu söyledim
evet şuan bunu söyledin lafızı ben sokmuş olamam gercek dışı bir söylemim varsa beni düzelt konu itibariyle söylem onu gerektirdi

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
Bugün yaşanan depremde kırılan fay 1894 İstanbul Depremi'nde kırılmayan faymış. Daha büyük bir deprem söz konusu değilmiş.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,973
959
113
Valla artçılar bitmesi lazım yoksa eve girmemiz çok riskli 6.2 den sonra 5.2 de oldu çünkü 13.02 de falan sürekli Marmara şuan artçılar
Evet büyük kapıda bence.
En azından gündüz olsun ki insanlar kaçacak zaman bulabilsin..

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,783
892
113
neyse bol şanslar gideyim ben.Bol sanslar

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,901
1,319
113
Geçmiş olsun istanbulda yaşayan insanlar valla adım attığınız yer ev beton Allah yardım etsin kaçmak istesen kaçaman

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,580
2,715
113
evet şuan bunu söyledin lafızı ben sokmuş olamam gercek dışı bir söylemim varsa beni düzelt konu itibariyle söylem onu gerektirdi
😁 Yaşın kaç bilmiyorum ama büyü bence biraz. Karşındaki kişi senin inancına veyahut ideolojine göre düşünmeyebilir. Bir şeye inanıp, herkesin aynı şekilde düşündüğünü varsayarak konuşmak çocukluk

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
970
349
63
Çok şükür kötü haber yok hepimize geçmiş olsun 🙏🏼