1 k ihtiyacın yoksa sakla dostum dediğim gibi benimde aklımdan geçti ama 1 k işime yarıyor o yüzden riske girmedimBenim 43k gates de oyuna aldı
1 k ihtiyacın yoksa sakla dostum dediğim gibi benimde aklımdan geçti ama 1 k işime yarıyor o yüzden riske girmedimBenim 43k gates de oyuna aldı
Walla dost bakalım1 k ihtiyacın yoksa sakla dostum dediğim gibi benimde aklımdan geçti ama 1 k işime yarıyor o yüzden riske girmedim
Yemez bence hiç denemeBenim 43k gates de oyuna aldı
Bu alt yapıda bi kaç kere denedim sorun olmadı o yüzden sordum teşekkür ederimYemez bence hiç deneme
İstersen dene yerse kirisiriz yemezse 500 ben sana atayım 😂😂Walla dost bakalım
Yani benim ödeme gelirse seninki silerse 500 benim 500 senin uyar mi 😂Bu alt yapıda bi kaç kere denedim sorun olmadı o yüzden sordum teşekkür ederim
Olur dost sorun yokYani benim ödeme gelirse seninki silerse 500 benim 500 senin uyar mi 😂
Yine karar senin 1000 TL ihtiyacım yok olsa da olur olmasa da dersen dene belki yerlerBu alt yapıda bi kaç kere denedim sorun olmadı o yüzden sordum teşekkür ederim
reis denede yaz dfjhsdjOlur dost sorun yok
desteğe bağlan 2 saat önce üye oldum bağlandm onayladılarArkadaşlar 3 gün oldu hala KYC onayı yapmadı başka bir çözümü var mı bu işin
88 kişi var bu satte 2 günsür bekliyorum ben dedesteğe bağlan 2 saat önce üye oldum bağlandm onayladılar
valla dostum başka seçeneğin yok yoksa onaylamıyolarmış88 kişi var bu satte 2 günsür bekliyorum ben de
Tamam sen sakla dostOlur dost sorun yok
Bakalım genelde bu alt yapı da oluyor deneyelim olursa bilgi veririm tabi çekim gelirsebeyler yerse bildirin kassa 29k
Ekle beni çekim yaparsan ekme beni ama 😂😂 20 20 kirisiriz 😂Bakalım genelde bu alt yapı da oluyor deneyelim olursa bilgi veririm tabi çekim gelirse
Benim 4 gün oldu haylaga bekliyorum3 saattir kyc bekliyorum forumdan önce başka foruma attılar üye olduk dogrulamayı yaptım hayla bekletiyor
Normal yatırıma en fazla 1 saate ödenme şartı var dedikleri şeye uyarlarsa yerlerse en geç 1 saate alırsınBakalım genelde bu alt yapı da oluyor deneyelim olursa bilgi veririm tabi çekim gelirse