Arkadaşlar Canlı destekle konuştum 72 saat diyor ama tc foto arkalı önlü diyor deneme bonusunu cekim yapabilmeniz için diyor haberiniz olsun
Ekli dosyalar
-
286.6 KB Görüntüleme: 60
Ss atsana kralbenim 5 dk da geldi reis bende şaşırdım beklemıyordum
Alsanizda ödeme gelmiyorÜye olalı 2hun oldu bonusu talep bile edemiyoruz siz nasıl aldınız bonusu
Dün gece canlidan dogruluyordu o ara baya kişi doğruladı ama şimdide çekim gelmiyorKimlikmi doğum tarihi yazdık kayıt olduk 2gundur dogrulaniyir yazıyor deneme bonusu biter sonra doğrular bunlar
Anlamdım ki kardeşim bu kadar zormu dogrulama yapmaDün gece canlidan dogruluyordu o ara baya kişi doğruladı ama şimdide çekim gelmiyor
Site her şeyi ile çok yavaş canlıya bağlanmak en az 1 buçuk saat sürüyor doğrulamasi çekimi falan her şeyi geç. Amaç siteyi deneme kim böyle siteye yatırım yapar ki zatenAnlamdım ki kardeşim bu kadar zormu dogrulama yapma
Senin hala ödeme gelmedi mi😂Dün gece canlidan dogruluyordu o ara baya kişi doğruladı ama şimdide çekim gelmiyor
Yok seninSenin hala ödeme gelmedi mi😂
Senin geldi mi ben de hala YokSenin hala ödeme gelmedi mi😂
Benim aslında çoktan gelirdide benim kimlik sıkıntılı birazYok senin
Senin niye gelmedi anlamadımSenin geldi mi ben de hala Yok
Bugün kimse alamadı ödeme galibaSenin niye gelmedi anlamadım
Kimlik falanda attım ama yok gece 5 de verdim tık yok birde bilerek gece kimliği attım ki sabaha gelsin diye gelmedi😂Senin niye gelmedi anlamadım
Sen gerekli evrakları hepsini attin mıBugün kimse alamadı ödeme galiba
Evet attım lSen gerekli evrakları hepsini attin mı
Şuna ayiracagimiz vakti karton toplasaydik daha çok para kazNirdik 😂Kimlik falanda attım ama yok gece 5 de verdim tık yok birde bilerek gece kimliği attım ki sabaha gelsin diye gelmedi😂
Kağıda yazı falan da yaz diyorEvet attım l