- 2,461
- 845
- 113
Onu da attımKağıda yazı falan da yaz diyor
Onu da attımKağıda yazı falan da yaz diyor
Hahahaha gerçekten birde eskisi gibi de güzel değil ki bonuslar aptal aptal bonuslar varŞuna ayiracagimiz vakti karton toplasaydik daha çok para kazNirdik 😂
Kripto ile çekim yoktu havale ilk cekimKripto çekim alan oldu mu ?
Onlar bizden 3 saat geride geliyor ama bozma bakiyeyi ödeyeceklerOnu da attım
Hiç sorma vala ya benim ilk deneme bonusum 20 TL idi 5600 yapıp çekmiştimHahahaha gerçekten birde eskisi gibi de güzel değil ki bonuslar aptal aptal bonuslar var
Odesinler deOnlar bizden 3 saat geride geliyor ama bozma bakiyeyi ödeyecekler
Dost bize havale bile yapmıyor sen kripto diyorsunKripto çekim alan oldu mu ?
Hahahaha güzeldi bonuslar ya şimdi son aylarda daha çok bozdular yatirimsiz görünce güzel diyoruz artıkHiç sorma vala ya benim ilk deneme bonusum 20 TL idi 5600 yapıp çekmiştim
Öderler yoksa ilk önce benim bakiyeyi silerlerdiOdesinler de
O da doğruÖderler yoksa ilk önce benim bakiyeyi silerlerdi
Golegol sitenin bonusu kullandin mi senO da doğru
Kullandım galiba wp den yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsamGolegol sitenin bonusu kullandin mi sen
YemezSpin saklama yermi burası
Adamlar sadece kimlik kontrolü için 72 saat ayirmislar şuan yedi cetimizi inceliyorlardir 😂😂Spin saklama yermi burası
Yok dost bu alt yapılar da oluyor o yüzden sordumAdamlar sadece kimlik kontrolü için 72 saat ayirmislar şuan yedi cetimizi inceliyorlardir 😂😂
hepsipromo6 al bunu kullan 200 fs veriyorKullandım galiba wp den yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam
Benimde aklımdan geçti vala kasa şuan 10kYok dost bu alt yapılar da oluyor o yüzden sordum
Benim 43k gates de oyuna aldıBenimde aklımdan geçti vala kasa şuan 10k