- 2,461
- 845
- 113
Ya yatırım istemediler neyin vurkaci kasası bitti işte ödemiyorYa uğraşmayın artık vurkaç yapacaklar dolandırıcı site.
Ya yatırım istemediler neyin vurkaci kasası bitti işte ödemiyorYa uğraşmayın artık vurkaç yapacaklar dolandırıcı site.
10 bin TL kasa ile sitemi açmışlar forumda 2 kişiye Ödemiş ☺☺Ya yatırım istemediler neyin vurkaci kasası bitti işte ödemiyor
Büyük ihtimalle insanları günlerdir oyaliyorlar resmen10 bin TL kasa ile sitemi açmışlar forumda 2 kişiye Ödemiş ☺☺
Adam yatırım yapmış ödememişler bunlar kimlik avı yapıyorlar merdiven altı yani sene 2025 olmuş daha bin TL ödeyemiyor site açmışlarBüyük ihtimalle insanları günlerdir oyaliyorlar resmen
Ne güzel işte herkes görüyor dolandırıcı olduklarınışu konunun bu kadar süre açık kalması ilginç herifler dolandırıcı ödeme yapmıyor bedavaya reklam yaptılar
Evetartık canlıyada bağlanılmıyor gorusme talebını reddedıyorlar bosa kımlık attık
2 gün önce sabah 5 de verdim hala yokBen de sabah 6'da çekim verdim bekliyorum bakalım ödenecek mi
benım 4 gündür gelmiyor canlıya küfür edip cıkıcam sımdı2 gün önce sabah 5 de verdim hala yok