- 19,344
- 8,196
- 113
Şuna bak yaa öğlen Kupon yaptım maçların çeyrek bahsi vs açıklamıştı bende maç sonu oynadım gittiGülmekten ölecem
Ekli dosyalar
-
203.6 KB Görüntüleme: 6
Şuna bak yaa öğlen Kupon yaptım maçların çeyrek bahsi vs açıklamıştı bende maç sonu oynadım gittiGülmekten ölecem
puhauhuahah marka cs gelBeyler şöyle de yapabiliriz zidane denen şahıs 70 ftn oynayıp 162 ftn kazanmış doğru mu doğru. Bana 70 ftn de verebilir sonuç olarak buraya yazı yazarak konusuna şeref kattım makina123 saygının göstergesi olduğundan seviye atladı konu kimse kusura bakmasın
Zindan kim kralZindan şu ödüle gitti bı kral sofrası kur ye gitsin![]()
Sende 10ftn sini bana salarsin olur biterBeyler şöyle de yapabiliriz zidane denen şahıs 70 ftn oynayıp 162 ftn kazanmış doğru mu doğru. Bana 70 ftn de verebilir sonuç olarak buraya yazı yazarak konusuna şeref kattım makina123 saygının göstergesi olduğundan seviye atladı konu kimse kusura bakmasın
Don deliği daha yeni yattim yatağa 10 dk önce yazsaydın yapuhauhuahah marka cs gel
Kara zindan kara zindan yaktı yandırdın beniZindan kim kral
Sabah sabah üşenmeden bu kadar destanı yazdın mıÇok zoruna gitmiş,ulann harbi,, yapma böyle şeyler hakkı, hakkaniyeti bil milleti kendi menfaatin için yanlış yönlendirme,,sana mı sorucam kimin konusunun altında yorum yapıp destek vereceğimi he ,niye senin elin kolun yokmu adamlar özelikle konuda Destek olan arkadaşlara yazıyor eee ne yapacaktık ya senin gibi beğenip geçmemi mi bekliyorsun,zoruna gitmeyecek oturup sende gerekirse sabaha kadar hem makara tukara hem de dostlarla kazanmanın keyfî sefasını sürerim,,he sen ben yapmıyorum beğenip geçiyorum bedavadan da çekilişte çıkarım ohh be ne alaa.
Tebrikler 500 tl kazandınızÇok zoruna gitmiş,ulann harbi,, yapma böyle şeyler hakkı, hakkaniyeti bil milleti kendi menfaatin için yanlış yönlendirme,,sana mı sorucam kimin konusunun altında yorum yapıp destek vereceğimi he ,niye senin elin kolun yokmu adamlar özelikle konuda Destek olan arkadaşlara yazıyor eee ne yapacaktık ya senin gibi beğenip geçmemi mi bekliyorsun,zoruna gitmeyecek oturup sende gerekirse sabaha kadar hem makara tukara hem de dostlarla kazanmanın keyfî sefasını sürerim,,he sen ben yapmıyorum beğenip geçiyorum bedavadan da çekilişte çıkarım ohh be ne alaa.
Hak edene yazarım Dost hak edene roman yazarımSabah sabah üşenmeden bu kadar destanı yazdın mı![]()
9 dk önce girdim foruma napimDon deliği daha yeni yattim yatağa 10 dk önce yazsaydın ya
Herkes sayi saymayi biliyo kardesim senin surekli.her konu altinda sayi.saymana gerek yok begen bol şans dile arada durumu yaz yeterliÇok zoruna gitmiş,ulann harbi,, yapma böyle şeyler hakkı, hakkaniyeti bil milleti kendi menfaatin için yanlış yönlendirme,,sana mı sorucam kimin konusunun altında yorum yapıp destek vereceğimi he ,niye senin elin kolun yokmu adamlar özelikle konuda Destek olan arkadaşlara yazıyor eee ne yapacaktık ya senin gibi beğenip geçmemi mi bekliyorsun,zoruna gitmeyecek oturup sende gerekirse sabaha kadar hem makara tukara hem de dostlarla kazanmanın keyfî sefasını sürerim,,he sen ben yapmıyorum beğenip geçiyorum bedavadan da çekilişte çıkarım ohh be ne alaa.
2023 Kasım ayından beri forumdayım daha bir kere bile böyle saçmalık görmedim 500 tl için 9 sayfa kavga inanilmaz9 dk önce girdim foruma napim
Benim matematik zayıf birazcık saymayı bilmiyorumHerkes sayi saymayi biliyo kardesim senin surekli.her konu altinda sayi.saymana gerek yok begen bol şans dile arada durumu yaz yeterli
Ben bundan zevk alıyorum deşarj oluyorum herkesin zevki tartışılmaz vesselam,Herkes sayi saymayi biliyo kardesim senin surekli.her konu altinda sayi.saymana gerek yok begen bol şans dile arada durumu yaz yeterli
modlar açıkken kavga edilir 1-2 küfür edilir ban yiyen yer devam edilir ne uzatmışlar be2023 Kasım ayından beri forumdayım daha bir kere bile böyle saçmalık görmedim 500 tl için 9 sayfa kavga inanilmaz